Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce a furat un tânăr din Alba, după ce s-a angajat la o fermă din Prahova. A fost reținut și s-a ales cu dosar penal

Publicat

politie, IPJ, masina politie, girofar, politie ziua

Un tânăr din Alba a ajuns să fie reținut de polițiști în Prahova, după ce a furat două telefoane mobile, dar și mai mulți bani de la o fermă. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, în data de 22 martie 2022. 

Potrivit presei locale din Prahova, tânărul a ajuns în data de 19 martie la ferma în cauză și a spusă ca vrea să lucreze. Câteva zile mai târziu, în data de 21 martie, bărbatul a furat cele două telefoane și banii și apoi a dispărut.

Potrivit polițiștilor, profitând de un moment de neatenție din partea administratorului fermei, bărbatul ar fi sustras din camera în care locuia două telefoane mobile și un portofel ce conținea suma de 3.700 de lei, dar și mai multe documente, creând astfel un prejudiciu total de 4.200 de lei.

În urma cercetărilor, polițitștii l-au identificat și reținut pe tânărul din Alba, în data de 22 martie. Acum acesta va fi cercetat pentru furt calificat.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax