Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce a pățit o femeie care întreținea relații intime cu un bărbat, pe centura din Alba Iulia. Procurorii au închis dosarul penal

Publicat

O femeie din Alba în timp ce întreținea relații sexuale pe Centura din Alba Iulia cu un necunoscut a fost lovită, iar apoi bărbatul i-a furat un ghizodan în care femeia avea documente, dar și telefonul și 150 de lei. 

Femeia a făcut plângere la poliție, un dosar a fost deschis, însă procurorii din Alba Iulia au decis să închidă cazul deoarece oamenii legii nu au reușit să îl identifice pe agresor. 

Faptele s-au petrecut în luna iunie a anului 2021, iar o confirmare a renunțării la urmărirea penală a venit în data de 17 august 2022. De asemenea motivarea a fost făcută public.

”Astfel, s-a reţinut că la data de 22.06.2021, în jurul orei 16.00, în timp ce persoana vătămată se afla pe Șoseaua de Centură a Municipiului Alba Iulia, în zona Gării Sud CFR, a întreținut relații sexuale consimțite cu o persoană necunoscută de sex masculin care, în timpul actului sexual, a lovit-o cu palmele în zona feței, iar apoi i-a sustras acesteia un ghiozdan ce conținea mai multe documente personale, telefonul mobil și suma de 150 lei, precum și o plasă cu două pachete de țigări.

La data de 23.06.2021, în baza actului de sesizare organele de cercetare penală au dispus începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe,”, se arată în documentul citat, disponibil pe rejust.ro.

”Judecătorul are în vedere că nu s-a reuşit identificarea autorului faptelor, în ciuda tuturor demersurilor efectuate”, se mai arată în motivarea instanței.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate