Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce a pățit un bărbat din Sebeș, care a vrut să ajute un șofer rămas ”în pană”. Cum s-a ales cu pagubă de 2.000 de lei

Publicat

Un bărbat din Sebeș s-a ales cu o pagubă de 2000 de lei după ce o persoană i-a cerut ajutor, pe motiv că i se stricase mașina. Fapta s-a petrecut la finalul anului trecut, iar polițiștii din Alba au identificat, sâmbătă, doi suspecți.

Polițiștii de investigații criminale din Șebeș au identificat doi bărbați, unul de 43 de ani din municipiul Râmnicu Vâlcea și altul de 44 de ani din comuna Vlădești, județul Vâlcea, ca bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, potrivit IPJ Alba.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că, în 9 decembrie 2021, în timp ce aceștia se aflau într-un parc din Sebeș, au abordat un cetățean din municipiu, invocând faptul că autoturismul lor s-ar fi defectat și ar avea nevoie de bani, pentru a-și putea continua drumul.

Unul dintre bărbați ar fi spus că este cetățean turc și i-ar fi oferit bărbatului din Sebeș, contra sumei de 2.000 de lei, un inel și un lanț, despre care a susținut că sunt din aur, iar celălalt ar fi susținut că în cazul în care refuză, bijuteriile vor fi cumpărate de către el.

Ulterior, bijuteriile s-au dovedit a fi dintr-un metal neprețios, iar în momentul în care victima și-a dat seama că a fost înșelată, a anunțat poliția.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi bărbați, precum și pentru recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rosianu

    duminică, 28.08.2022 at 14:28

    Daca masina avea nr de Bulgaria ( P..) atunci acea persoana ( doar una cu parul incarunțit si cu mustata) aborda de vreo 10 zile prin metoda ,,carburantul,, soferii dintre Craciunelul de Jos-Cistei , spunând ca are doar lire turcesti si ca angajatii din pompa nu vor sa-i dea combustibil si are nevoie de lei in schimb unui ceas si al unui inel de aur. Eu am sintit ca e teapa , vrand sa ajunga in Alba Iulia cu masina indreptata spre Craciunel si din spuse era turc dar cu masina de Ruse ( Bulgaria) si wvand accent de ,,sudist,,. Atentie la astfel de indivizi!!@

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax