Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce alcoolemie arată aparatul etilotest după ce ai consumat doi litri de bere: Cazul unui bărbat din Alba, tras pe dreapta

Publicat

Ce valoare arată etilotestul după ce ai consumat aproape doi litri de bere? Este întrebarea la care a primit răspuns un șofer din Alba. Acesta a fost recent trimis în judecată după ce s-a urcat beat la volan. 

Dosarul în care șoferul va fi judecat pentru conducere  a trecut în data de 8 decembrie, de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

În linii mari, șoferul în cauza s-a urcat beat la volan, faptă pentru care se deschide dosar penal.

Acesta a fost oprit în data de 24 martie, în jurul orei 20.00 pe o stradă din Blaj. Oprirea a fost efecutată de polițiștii rutieri care se aflau în stradă, la datorie.

Când a fost oprit, polițiștii au simțit miros de alcool și l-au testat cu aparatul etilotest pe bărbat. Rezultatul a fost pozitiv.

Ce alcoolemie arată aparatul etilotest după ce ai consumat doi litri de bere

Mai exact, aparatul etilotest a arătat valoarea de valoare de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

La prima recoltare (ora 20:40) a avut o alcoolemie 2,51 g/l alcool în sânge și 2,39 g/l alcool în sânge, pentru a doua probă, recoltată la ora 21:40, au notat magistrații.

Bărbatul a spus că a băut aproape doi litri de bere, iar apoi s-a urcat la volan.

Pentru fapta sa, acesta va fi judecat de către magistrații Judecătoriei Blaj. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax