Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce amendă a primit un șofer care rula cu 201 de kilometri la oră, pe Autostrada A1, Deva – Sebeș. Decizia Judecătoriei Alba Iulia

Publicat

Un bărbat și-a căutat dreptatea în instanță, la Judecătoria Alba Iulia, după ce a fost amendat de polițiștii rutieri ai IPJ Alba. Motivul pentru care bărbatul a fost amendat este acela că ar fi încălcat viteza legală pe Autostrada A1. 

Un proces s-a desfășurat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, iar, în data de 27 februarie 2023, o decizie a fost dată în instanță.

De asemenea, motivarea instanței a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”prin procesul verbal încheiat de intimată la 06.11.2022, petentului i s-a aplicat amenzii contravenţionale de 2320 lei şi sancţiunea complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru 120 de zile reţinându-se că în 06.11.2022, pe A1 1 km 325 petentul a condus autovehiculul marca BMW pe direcţia Deva – Sebeș cu viteza de 201 km/h în zonă de limitare a vitezei la 130 km/h, fiind înregistrat cu aparatul radar”.

Magistrații Judecătoriei Alba Iulia au respins cererea bărbatului și au menținut procesul verbal întocmit de polițiști.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax