Connect with us
Publicitate

AIUD

Ce amendă primești, dacă îți ameninți vecinii cu moartea. Scandal la Aiud, din cauza unor copii care jucau fotbal între blocuri

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Aiud a primit o amendă penală de 2400 de lei, după ce și-a amenințat vecinii cu moartea. Totul a pornit de la mai mulți copii care făceau gălăgie, în timp ce se jucau cu mingea.

Vecinii au ieșit la geam și i-au gonit pe copiii, iar la scurt timp a apărut tatăl unuia dintre ei, care i-a amenințat cu moartea pe cei doi.

Imediat după seria de amenințări cei doi vecini au sunat la poliție. Amenințările au făcut obiectul unui dosar penal, înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud, dosar în care s-a dat o primă decizie în data de 7 aprilie 2023.

Faptele s-au petrecut în luna iunie a anului 2021, iar o condamnare în instanță a venit abia peste doi ani.

Motivarea instanței a devenit publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”În seara zilei de 12.06.2021, mai mulți copii din zonă, printre care și fiul inculpatului, se jucau cu mingile în spatele blocurilor C5 și C6. Pe fondul agitației și a zgomotului creat de copii, în jurul orei 20:00, partea civilă a ieșit la geamul locuinței sale și le-a spus copiilor să nu mai facă gălăgie, să plece acasă că e târziu, în caz contrar va chema poliția.

Copiii au plecat acasă, iar fiul inculpatului a povestit părinților săi cele întâmplate.

Mai departe, inculpatul, împreună cu soția sa și martorul, s-au deplasat în zona în care se jucaseră anterior copiii și a lovit puternic, cu o minge, poarta unui garaj.

Partea civilă a ieșit la geamul locuinței și i-a spus: ”Voi chiar vă bateți joc de noi!”.

Pe fondul acestei stări de conflict și nervozitate, inculpatul a început să adreseze injurii și amenințări cu acte de violență părților civile, care se aflau la geamul apartamentului în care locuiesc, spunându-le:

”coboară jos că te belesc acum, te înjunghii și îți scot mațele acum, f****i g**a m***i, zile nu mai ai, v-ați pus rău cu mine, vi s-a terminat cu binele în cartierul ăsta, când te prind te belesc, vă prind în fața blocului și vă tai gâtul, vă sparg geamurile, vă învăț să mai sunați la poliție, dacă nu lăsați copiii să se joace aici, vă omor.

Coboară jos, că altfel vin peste voi în casă”, amenințări care le-au creat acestora o stare de temere.

Părțile civile au sunat la Poliția Municipiului Aiud pentru a sesiza incidentul, și i-au transmis și inculpatului acest fapt. Incidentul a durat aproximativ 10 minute, după care inculpatul a plecat la domiciliul său”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa de amenințare bărbatul a fost condamnat la o amendă penală în valoare de 2400 de lei.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax