Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Câți șoferi s-au ales cu dosare penale, într-o singură zi, după ce au fost trași pe drepta de polițiștii din Alba

Publicat

Doi bărbați din Alba și unul din Timișoara s-au ales cu dosare penale, sâmbătă, 2 aprilie, după ce au fost opriți în trafic, de polițiștii de la rutieră. 

Unul dintre ei conducea o motocicletă fără a avea permis pentru categorie, altul era sub influența băuturilor alcoolice, iar al treilea s-a urcat la volan deși avea permisul suspendat. 

Potivit IPJ Alba, în jurul orei 16,00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un bărbat de 38 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o motocicletă, pe raza comunei Vințu de Jos, fără a poseda permis de conducere corespunzător acestei categorii de autovehicule și fără ca motocicleta să fie înmatriculată în circulație.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

De asemenea, în jurul orei 12,50, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au depistat un bărbat de 63 de ani, din municipiul Timișoara, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Măgina, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,86 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Spre sfârșitul zilei, în jurul orei 23,00, polițiștii din Abrud au depistat un bărbat de 52 de ani, din comuna Roșia Montană, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului Abrud, având permisul de conducere suspendat.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax