Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce au făcut magistrații din Sebeș cu zeci de sticle de parfum cumpărate din ”Dragonul Roșu”. Erau imitații de firme celebre

Publicat

parfum

La mai bine de trei ani de la identificarea a două persoane care vindeau parfumuri contrafăcute, într-o parcare de pe Autostrada A1, magistrații din Sebeș au luat măsuri. 

Mai exact, în data de 28 februarie 2024, judecătorii din Sebeș au decis confiscarea a peste 20 de cutii cu parfumuri cumpărate din Dragonul Roșu. 

În cutii se aflau zeci de sticle de parfum care imitau mărci celebre,

Cutiile se aflau în custodia statului încă din data de 17 decembrie 2019. Este vorba despre parfumuri care imitau marci precum Paco Rabanne, Lancome, Lacoste, Mugler, Armani, sau Hermes.

Parfumurile se aflau în posesia a doi bărbați identificați de polițiști, raza județului Alba, pe autostrada A1, într-o parcare. Cei doi vindeau parfumurile contrafăcute, cu prețuri între 30 și 35 de lei.

Polițiștii i-au prins în flagrant pe cei doi, iar aceștia au recunoscut că erau contrafăcute.

La momentul prinderii în flagrant suspecții au relatat ofițerilor de poliție că au achiziționat parfumurile din incinta complexului comercial „Dragonul Roșu” la un preț mediu de 15 lei și le comercializau la un preț de 30-35 lei.

Suspecții au semnat procesul-verbal fără să ridice obiecțiuni. Audiați fiind, suspecții au declarat faptul că nu știau că produsele erau contrafăcute și le-au cumpărat de la o persoană necunoscută, pentru uzul propriu, la un preț de 25-30 lei/bucata, chiar înainte de apariția organelor de poliție.

Cutiile cu parfum au fost luate de polițiști și au stat timp de mai mulți ani în camera de obiecte confiscate.

Între timp, magistrații au renunțat la urmărirea penală deoarece prejudiciul era prea mic, fapta minoră, iar procesul ar fi costat prea mult.

Însă, în data de 28 februarie 2024, magistrații au hotărât ca parfumurile să fie confiscate definitiv de statul român. Decizia poate fi contestată în termen de trei zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Vasile Vasile

    joi, 29.02.2024 at 09:23

    Cu ocazia zilei de 8 Martie, Ziua Femeii, să fie împărțite doamnelor magistrați, grefieri, polițiști. Dacă mai rămâne ceva să se de-a și celor de la Locală.

  2. Adrian Geamanu

    joi, 29.02.2024 at 11:34

    La intrare in tara prin PCTF Nadlac 2, la prima statie Rompetrol de pe autostrada, se vand parfumuri si alte obiecte furate sau contrafacute chiar sub ,,nasul” polițiștilor. Vqnzqtorii, vorbitori de limba rromani, erau foarte insistenți si chiar agresivi in ofertarea de telefoane, parfunuri sau obiexte de îmbrăcăminte/ încălțăminte cu branduri sau marci celebre lapreturi care incepeau de la 500 de lei sa ajunga in final la 50 delei sau chiar maiputin, daca te opreai sa vezi produsele. Si erau si politisti acolo, cu masini de politie, deci in exercitarea obligatiilor de serviciu, dar vanzatorii nu aveau nici o retinere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax