Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce au pățit doi tineri din Șpring, prinși cu o mașină furată și fără permis. Au încălcat și Ordonanța Militară numărul 3

Publicat

politie noaptea

Un tânăr din comuna Șpring este cercetat de polițiști pentru conducere fără permis și furt în scop de folosință. Acesta a sustras o mașină și a condus-o pe drumurile publice cu toate că nu deține permis de conducere, au transmis reprezentanții IPJ Alba. Atât el cât și prietenul lui au fost amendați pentru nerespectarea măsurilor impuse de Ordonanța Militară nr.3.

La data de 28 martie 2020, în jurul orei 01.50, polițiștii din Sebeș, în timp ce desfășurau activități de control, pe strada Lucian Blaga din oraș, au oprit pentru un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Șpring.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul a fost sustras din localitatea Drașov, unde a fost lăsat, de proprietar, neasigurat și cu cheile în contact.

Tânărul era însoțit de un prieten în vârstă de 20 de ani, din localitatea Vingard.

Cei doi nu au putut prezenta polițiștilor nici un document justificativ care să ateste prezența lor pe stradă, motiv pentru care au fost sancționați contravențional fiecare, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu Ordonanța Militară. nr 3 din 2020.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Sursă: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax