Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce au prins polițiștii rutieri din Alba, pe străzile din județ, în doar 24 de ore. Unde au găsit șoferi beți la volan

Publicat

Trei șoferi au fost prinși sâmbătă, 15 octombrie, în timp ce conduceau pe străzile din Alba, sub influența alcoolului. Cercetările vor fi continuate pe numele acestora sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Prins beat pe străzile din Aiud

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 octombrie 2022, în jurul orei 01,30, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 30 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Cuza Vodă din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Cu alcool la bord, pe străzile din Cugir

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 octombrie 2022, în jurul orei 19,45, polițiștii din Cugir au depistat un bărbat de 40 de ani, din Vinerea, în timp ce conducea un tractor, pe raza localității Vinerea, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În plus, cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că remorca atașată tractorului nu este înmatriculată în circulație, iar pentru materialul lemnos transportat cu aceasta, bărbatul nu deținea documente legale de proveniență și transport.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul neînmatriculat, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Cercetările sunt continuate.

Prins în Gârda de Sus

La data de 15 octombrie 2022, în jurul orei 19,45, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Gârda de Sus, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 750, pe raza comunei Gârda de Sus, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,80 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax