Connect with us
Publicitate

BLAJ

Ce decizie au luat magistații din Blaj în cazul unui bărbat care s-a înarmat cu un cuțit și și-a atacat fosta iubită

Publicat

Un bărbat din Roșia de Secaș s-a îmbătat, a luat în mână un cuțit și a mers către casa fostei sale iubite. Ce a urmat a făcut obiectul unui ordin de protecție emis de Judecătoria Blaj.

Pentru fapta comisă, una gravă, magistrații din Blaj au dat o decizie în data de 21 august 2024.

Este unul dintre sutele de cazuri de violență domestică care se petrec anual pe raza județului Alba. De data aceasta victima a căzut o femeie din Roșia de Secaș.

S-a întâmplat în noaptea de 18 august 2024. Cazul a fost comunicat și de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din data de 19 august 2024.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Roșia de Secaș, reținut de poliție pentru 24 de ore. A intrat în casă peste fosta concubină și a agresat-o

Reprezentații IPJ Alba au comunicat atunci că bărbatul a intrat în locuința fostei sale concubine și a agresat-o.

Ce s-a întâmplat de fapt

În motivarea instanței să scris modul în care bărbatul a acționat. Era în jurul orei 00.30, când bărbatul beat fiind s-a înarmat cu un cuțit și a pornit spre casa femeii.

A intrat în locuința femeii și cu un obiect de lemn pe care l-a găsit prin curtea acesteia a atacat-o. A lovit-o fix în cap pe aceasta.

”(…) a pătruns în locuința persoanei vătămate, fosta sa concubină și i-a aplicat acesteia o lovitură în zona capului cu un obiect contondent confecționat din lemn folosit în gospodărie.

Lovitura aplicată a determinat sângerarea persoanei vătămate, aceasta fiind ulterior transportată la Spitalul Municipal Blaj cu un echipaj ala ambulanței”, au notat magistrații.

Ce au decis judecătorii

Judecătorii din Blaj au considerat că o măsură de siguranță ar fi emiterea unui ordin de protecție. Mai exact să îi interzică bărbatului ca timp de 12 luni, să nu se mai apropie la mai puțin de 50 de metri de femeie și locuința ei. De asemenea, acesta nu mai are voie să o contacteze pe aceasta timp de un an.

În paralel bărbatul este cercetat pentru două infracțiuni: violare de domiciliu și violență în familie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate