Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce document a prezentat un bărbat, polițiștilor din Alba când a fost tras pe dreapta. A fost condamnat pentru uz de fals

Publicat

”International Driver”s  License” asta le-a arătat un bărbat polițiștilor din Alba, când a fost oprit pe Autostrada A1, sensul Sibiu – Sebeș. Bărbatul nu deținea permis de conducere și documentul pe care l-a prezentat era fals, drept urmare s-a ales cu dosar penal.

Fapta s-a petrecut în urmă cu aproape patru ani, însă dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Sebeș abia la jumătatea anului 2021.

Drept urmare, acesta a fost judecat pentru uz de fals și conducere fără permis. O primă decizie a fost dată de magistrații Judecătoriei Sebeș în data de 28 februarie 2022, iar motivarea instanței a fost făcută public.

Ce s-a întâmplat

”La data de 25 noiembrie 2018, în jurul orei 18:32, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus autoturismul marca Mercedes-Benz, pe Autostrada A1, sensul de mers Sibiu – Sebeș iar la km 312 a fost oprit de către organele de poliție, care au constatat că inculpatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere eliberat de autoritățile române pentru nicio categorie de vehicule, întrunește elementele constitutive ale infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere,

Cu aceeași ocazie, inculpatul a prezentat organelor de poliție un document plastifiat IFZ, având inscripția „INTERNAȚIONAL DRIVER’S LICENSE”, fără a prezenta elemente de securitate specifice permiselor de conducere și fără a fi menționată autoritatea emitentă, din cercetările efectuate rezultând că acesta este un permis de conducere internațional falsificat”, se arată în motivarea instanței.

Ce pedeapsă a primit bărbatul

Pentru fapta sa bărbatul a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Sebeș, în data de 28 februarie la 9 luni de închisoare cu amânare, pe un termen de supraveghere de doi ani.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 05.03.2022 at 18:39

    Păi de ce nu aţi aşteptat să iese omul la pensie, să stea liniştit la pârnaie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate