Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ce-i lipsește unei parcări goale? Primăria Alba Iulia cumpără camere video pentru parcarea cu plată din centru și pentru o toaletă publică

Publicat

parcare Primăria municipiului Alba Iulia a lansat o invitație de participare pentru achiziția a două sisteme de supraveghere video. Unul este destinat parcării cu plată de pe strada Tudor Vladimirescu, singura cu plată din municipiu, mai tot timpul goală. Al doilea sistem de supraveghere este destinat unei toalete publice din Latura de vest a Cetății Alba Carolina. 

Parcarea goală din centrul municipiului va fi supravegheată de patru camere, iar din automatul de parcare, o mini telecameră îi va filma pe eventualii clienți în timp ce plătesc. Potrivit caietului de sarcini, sistemul trebuie să poate fi accesat online, iar telecamerele să poată filma pe timp de noapte la o distanță de 50 de metri. Reprezentanții firmelor interesate au fost invitați la sediul primăriei pentru o vizită de documentare, înainte de elaborarea ofertei.

Principalul criteriu după care vor fi evaluate ofertele este prețul cel mai mic.

Parcarea cu plată din centrul municipiului Alba Iulia este aproape tot timpul goală, deși în apropiere există o problemă mare cu locurile de parcare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bomba Atomica

    luni, 09.10.2017 at 16:03

    Problema ca din parcare pana unde au treaba oamenii e mult de mers pe jos !

    Daca lasi masina in parcare cu plata primaria nu asigura masina in caz de furt , vandalism , etc !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax