Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce idee i-a venit primarului din Sebeș, Dorin Nistor: Vrea să scrie cu litere uriașe numele orașului pe Râpa Roșie. Ca la Hollywood

Publicat

14237727_934951079984122_7302895130800850051_nPrimarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, propune să fie scris, cu litere uriașe, numele orașului pe Râpa Roșie. Dacă inițiativa va prinde viață, modelul din cetatea filmului, Hollywood, va fi copiat și la Sebeș.

„Ce părere aveți despre ideea de a scrie numele municipiului Sebeș pe Râpa Roșie?”, a scris Dorin Nistor vineri, pe pagina sa de Facebook.

Părerile cetățenilor de pe rețeaua de socializare nu au întârziat să apară.

Unii susțin inițiativa și solicită ca scrisul să fie iluminat, mai ales că acesta va fi vizibil de pe autostrada Sibiu – Orăștie. De asemenea, cei care sunt de acord cu proiectul propun să fie scris și „județul Alba”, sau „Râpa Roșie” și de asemenea, să fie asfaltat drumul până la rezervaţia naturală.

Alții însă sunt de părere că un asemenea proiect este inutil, considerându-l „o țigăneală”. Cei care nu sunt de acord cu propunerea primarului cer mai întâi ca străzile să fie reparate, să fie realizate canale la nivel cu asfaltul, treceri de pietoni semaforizate, spații verzi întreținute și alte lucrări de utilități publice. De asemenea, internauții propun în schimb protejarea zonei și eventual amenajarea unei grădini zoologice, „ceva rustic pentru copii, ceva cu impact pentru turiști”.

Inițiative asemănătoare au fost puse în aplicare la Brașov, Râșnov sau Deva.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Schweighofer

    vineri, 02.09.2016 at 22:37

    Sa scrie Kronospan & Holzindustrie, ca e mai reprezentativ. Si dedesubt o placuta cu „Aici e lemnul dumneavoastra”! Sa traiti bine!

  2. dorel

    sâmbătă, 03.09.2016 at 11:20

    haha,ce gluma buna,pai citi si voi rapoartele de impact asupra mediului facute de compania Kronospan! studiile de dispersie prezentate ne arata ca in zona Rapa Rosie se inregistreaza unele dintre concentratiile cele mai mari de formaldehida asa reiese din documentele prezentate, pai acolo vreti loc de joaca pentru copii sau punct de atractie turistica? asta este o gluma proasta.

  3. Adi

    sâmbătă, 03.09.2016 at 19:54

    Asfaltati drumul pana acolo ca e dezastru!! si faceti o parcare decenta, eventual toalete la fata locului cu indicatoare clare de acces dinspre Alba si dinspre Sebes, ca arata ca in evul mediu drumul pana acolo, asta in cazul fericit in care il gasesti. Lasati pancartele si faceti treaba intr-o ordine logica!!! Daca aveti asa ceva in cap…

  4. Gabriela

    joi, 08.09.2016 at 00:37

    Eu propun sa scrie direct pe burdihanul dansului. Acolo are loc sa scrie si Sebes si Rapa Rosie…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax