Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce misiuni au executat polițiștii, jandarmii și pompierii din Alba, pentru asigurarea măsurilor impuse în starea de urgență

Publicat

Echipajele de poliție au efectuat 16 misiuni de fluidizare a circulației rutiere și escortare a unor coloane auto spre locurile de izolare/ carantinare din județ sau care au tranzitat județul. La aceste misiuni au luat parte 29 de cadre ale Inspectoratului Județean de Poliție Alba împreună cu polițiști locali, au transmis joi reprezentanții Prefecturii Alba.

În data de 7 aprilie, jandarmii au fost angrenați în 22 de misiuni executate pentru însoțirea convoaielor.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Unirea” al județului Alba au efectuat 3 misiuni de transport ale persoanelor care au intrat în țară către centrele de carantină de la nivelul județului, respectiv către limita de județ, de unde au fost preluate de către echipaje din județele respective.

De asemenea, cadrele militare ISU Alba au desfășurat un număr de 12 misiuni de decontaminare pentru echipajele proprii și ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Reamintim că ISU Alba asigură suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate. În aceste misiuni au fost implicate 14 cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

Prefectul județului Alba, Nicolae Albu solicită tuturor instituțiilor publice județene, autorităților publice locale, să fie pe deplin mobilizate și să susțină toate măsurile care sunt adoptate de guvern.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate