Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce ne așteaptă în ”Lumea de dincolo”. O nouă întâlnire a seratelor bibliotecii ”Lucian Blaga” din Alba Iulia

Publicat

Biblioteca ”Lucian Blaga” din Alba Iulia, găzduiește vineri, 9 iunie 2023, de la ora 18.00, o nouă întâlnire în cadrul seratelor bibliotecii. Participă, ca de fiecare dată, părintele Pimen, de la mănăstirea din Oarța de Sus.

Tema întâlnirii de vineri este „Lumea de dincolo”, ocazie pentru a vorbi despre ce ne așteaptă după încheierea parcursului pe această lume, și cum ne putem pregăti pentru ceea ce urmează.

În acest sens, din colecțiile Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba au fost selectate cărți potrivite, care vor fi prezentate publicului, cititorii având ulterior posibilitatea de a merge să le împrumute, în cunoștință de cauză.

Seratele bibliotecii se desfășoară sub forma unor întâlnirilor periodice ale membrilor comunității, în care se dezbat diferite teme culturale, sociale și morale, de interes public, însoțite de muzică, poezie, lecturi, artă în general, promovând colecțiile bibliotecii.

Intrarea la eveniment este liberă.

Seratele bibliotecii reprezintă un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Asociația „Sfânta Maria Magdalena”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax