Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce nu ar trebui să-ți lipsească la capitolul încălțăminte (P)

Publicat

Unele femei sunt atrase de încălțăminte, altele de bijuterii sau genți. Totuși, dacă vorbim despre prima categorie, e bine să ai grijă de acest aspect, mai ales că te ajută să îți completezi ținuta. Iată ce nu ar trebui să îți lipsească din dulap:

Tenișii

Două-trei perechi de teniși, fie ei clasici sau gheată, sunt aliații perfecți de primăvara până toamna. Sunt ușori și comozi și poți să-i asortezi ușor cu jeanși și tricouri dama pe lângă corp sau oversize, în nuanțe vesele, cu diferite imprimeuri. Poți adăuga o geantă sau un rucsac de mici dimensiuni și ești gata să ieși în oraș cu prietenii sau la shopping.

Pantofii cu toc

Sunt absolut necesari, chiar dacă nu ești neapărat fan. Te scot din încurcătură  dacă ai un eveniment special, o întâlnire de business sau chiar la o întrevedere romantică. Pe lângă centimetri în plus, îți vor scoate în evidență silueta și vei arătă impecabil. Alege o pereche care să-ți ofere suficient spațiu în lungime, dar vezi să fie și suficient de lați ca să nu te bată. Deși stilettos sunt foarte sexy, dacă trebuie să stai o zi întreagă pe tocuri, mai bine alegi unii cu tocul mai gros, care susțin coloana și sunt mult mai comozi. Eventual să aibă și platforma din față mai groasă, pentru a reduce presiunea.

Pantofii tip sneakers

Sunt foarte apreciați în zilele noastre, mai ales că îi găsești în diferite forme, culori și imprimeuri. Te poți bucura de oferte speciale la incaltaminte pentru dama, așa că ai de unde alege. Asigură-te că te simți confortabil în ei încă de când i-ai probat și nu miza pe faptul că se vor lăsa în timp. Este important ca partea din spate să îmbrace călcâiul astfel încât să nu fie rigidă sau să strângă în vreun fel atunci când mergi. Nu în ultimul rând, alege să-i probezi seara, când picioarele sunt mai umflate, astfel nu riști să fie prea strâmți. Fă asta înainte de a-i scoate la „plimbare“, anulând astfel posibilitatea de a-i returna. Acest tip de încălțăminte se poate combina ușor cu pantaloni sport, o fustă sau chiar o rochie cool, casual.

Sandalele

Imediat ce se încălzește afară, mai ales în jurul prânzului, ne gândim să renunțăm la pantofii care ne țin picioarele închise în favoarea sandalelor. Dacă ai de făcut mai multe drumuri sau stai mai mult în picioare, optează pentru unele plate sau cu platformă. Dacă mergi la o petrecere, sunt ideale cele cu toc înalt și barete fine, fie ele simple sau decorate cu pietre, ștrasuri sau cu accente metalice. Când porți sandale, nu uita că pedichiura trebuie să arate impecabil.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax