Connect with us
Publicitate

BLAJ

Ce pățești dacă găsești un portmoneu și iei banii din el? Bărbat din Alba, lăsat fără acte, carduri și o sumă mare de bani

Publicat

Ce pățești dacă nu dai înapoi banii găsiți? S-a întâmplat într-o comună din Alba, unde un bărbat a găsit un portomoneu și, în loc să îl dea înapoi, a luat banii din el și ulterior l-a aruncat. 

La data de 5 iulie 2023, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat un bărbat de 44 de ani, din Zărnești, județul Brașov, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de însușire a bunului găsit.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că bărbatul, fiind în trecere, cu autoturismul, prin comuna Valea Lungă, ar fi găsit un portmoneu în care erau documentele personale, carduri și suma de 707 lei, pe care un cetățean din comuna Cenade l-ar fi pierdut în fața unui magazin din Valea Lungă.

Bărbatul și-ar fi continuat drumul, iar în municipiul Blaj ar fi aruncat portmoneul, într-un șanț de pe strada Calea Clujului, nu înainte de a-și însuși suma de 700 de lei, care se afla în interiorul acestuia.

Cercetările sunt continuate, în vederea recuperării prejudiciului, spun polițiștii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate