Connect with us
Publicitate

ABRUD

Ce pățești dacă îți ameninți vecina care spune că faci prea multă gălăgie. Pedeapsa primită de un bărbat din Abrud

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Abrud care și-a amenințat vecina a fost condamnat la o amendă penală. Decizia a fost dată de magistrații Judecătoriei Câmpeni în data de 11 octombrie 2022. 

Motivarea judecătorilor din Câmpeni a fost făcută public, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro. 

Potrivit motivării instanței, femeia – victima și bărbatul – inculpatul trăiesc într-o clădire cu mai multe apartamente. Femeia i-a reproșat bărbatului și concubinei sale de mai multe ori, că fac gălăgie și dau muzica mult prea tare.

”În data de 01.09.2021 persoana vătămată le-a reproşat de asemenea ca au depozitat nişte lemne in imediata apropiere a casei aparţinând unei familii, la care aceştia i-au răspuns că de ce se amestecă deoarece nu este spaţiul său si au avertizat-o că o să o dea in judecată ca nu îi lasă în pace.

Pe fondul neînţelegerilor menţionate mai sus, in data de 02.09.2021 in jurul orelor 19.00 inculpatul a venit acasă sub influenta băuturilor alcoolice si de pe scările din fata locuinţei sale a început sa profereze mai multe injurii si ameninţări la adresa femeii”, se arată în motivarea instanței.

Femeia a sunat la poliție și un echiaj s-a prezentat la fața locului.

”Chiar in fata organelor de politie, desi ii fusese atrasă atenţia de mai multe ori sa se calmeze inculpatul pe lângă mai multe înjurături a amenințat-o de mai multe ori pe femeieca ii taie gatul, o „litroşeşte”, că nu o sa mai scape de el si că nu o să mai poată iesi din casa întrucât o aşteaptă si o termină, lucru ce i-a cauzat acesteia o stare profunda de temere si frica.

În timpul ameninţării ca ii va tăia gâtul, a făcut si un gest simbolic cu mana in zona gâtului sau care sa întărească faptul ca i-ar tăia gâtul”, au mai precizat judecătorii din Câmpeni.

Drept urmare, în data de 11 octombrie 2022, magistrații din Câmpeni l-au condamnat pe bărbat la o amendă penală de 1500 de lei și 700 de lei cu titlul de daune morale.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax