Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce pățești dacă nu restitui telefonul mobil găsit și vrei bani pe el. Polițiștii din Alba au prins doi tineri în flagrant

Publicat

Ce pățești dacă nu restitui telefonul mobil găsit. Polițiștii din Alba au prins doi tineri într-o asemenea situație, care au încercat să ia niște bani de la proprietarul aparatului. 

Polițiștii de investigații criminale împreună cu polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, au depistat duminică, în flagrant delict, doi tineri, în vârstă de 20, respectiv 24 de ani, din comuna Ivești, județul Galați, care sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de însușirea bunului găsit și șantaj.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în după-amiaza zilei de 21 iulie 2024, în timp ce se aflau într-un complex comercial din Alba Iulia, ar fi găsit un telefon mobil.

Ulterior, cei doi ar fi pretins suma de 200 de lei, pentru restituirea acestuia.

Telefonul a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei care l-a pierdut, iar față de cei doi tineri, cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activității infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate