Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce pedeapsă a primit o tânără din Alba care a fost prinsă la volan sub influența drogurilor. Ce substanță a indicat testarea

Publicat

O tânără din Alba a fost condamnată recent de magistrații Judecătoriei Alba Iulia după ce a fost testată pozitiv pentru THC, în timp ce conducea un autoturism. 

Testarea a fost făcută de polițiștii de la IPJ Alba, în timpul unui control de rutină, în luna august 2022, iar o decizie în instanță a fost dată în martie 2023.

În luna aprilie, a fost făcută publică motivarea, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

THC este substanța activă care se găsește în cannabis.

Potrivit motivării instanței, ”în data de 10.08.2022, în jurul orei 12:04, inculpata, în timp ce se afla sub influenţa unor substanțe psihoactive, a condus autoturismul marca Volvo, fiind oprită în trafic de către echipajul de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Astfel, fiind testat cu aparatul marca AquilaScan WDTP-10, inculpata a fost depistată pozitiv pentru T1A THC și T1C MDMDA.

În continuare, din cuprinsul buletinului de analiză toxicologică nr. 2404/A12tpers/381 din 19.08.2022, emis de Serviciul de Medicină Legală, rezultă că în organismul inculpatei au fost identificați metaboliți de THC (tetrahidrocanabinol).

Fiind audiată în cauză în calitate de suspectă, poziție procesuală menținută în calitate de inculpată, numita a arătat că recunoaște săvârșirea infracțiunii reținute în sarcina sa. Din cuprinsul fişei de cazier a inculpatei, instanța reţine că aceasta nu are antecedente penale”.

Tânăra a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorul de caz, acord care a fost admis de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, în data de 22 martie 2023.

Pentru fapta sa, tânăra a fost condamnată la un an de închisoare cu amânare.

Decizia a fost cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Gabriel Dorobanțu

    sâmbătă, 29.04.2023 at 22:00

    Este valabil numai pentru cei care au VOLVO?

  2. MarinicaGeamantan

    miercuri, 10.05.2023 at 15:31

    Suspendare poate ca amânare n am mai auzit pana la voi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax