Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce pedeapsă a primit un bărbat din Alba, care a furat o sticlă de vodka dintr-un bar. De ce și-a spart un pahar de cap

Publicat

Un bărbat din Alba a fost condamnat recent, de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, pentu furt, după o faptă petrecută în luna septembrie a anului 2021. 

În data de 18 iulie 2022, judecătorii l-au condamnat în primă instanță, iar motivarea a fost făcută public. Barul în care bărbatul a intrat se află în Ighiu, iar înainte de a fura sticla de vodka, a smus cablurile de la camerele video. 

De asemenea, în fața anchetatorilor a povestit ce a făcut înainte să intre în bar și de ce și-a spart un pahar de cap.

Potrivit motivării instanței, fiind audiat în calitate de suspect, a recunoscut săvârşirea faptei, menţionând că în seara zilei de 29.09.2021, în jurul orei 22:00, aflându-se la domiciliu, pe fondul stării de ebrietate şi a unor discuţii în contradictoriu avute cu fratele lui, s-a lovit cu un pahar din sticlă în cap, spărgându-1 şi tăindu-se în mână, după care a plecat de acasă cu scopul de a merge în oraşul Zlatna, unde locuieşte prietena lui, însă pe drum, s-a răzgândit şi şi-a schimbat direcţia de deplasare, continuându-şi drumul spre Postul de Poliţie Ighiu.

Ajuns acolo, a constatat că nu este niciun poliţist, astfel că, după ce a bătut în uşă a plecat spre centrul localităţii Ighiu. Pe drum, s-a gândit să se oprească la barul din localitatea Ighiu, astfel că a pătruns pe strada de lângă bar, şi-a parcat bicicleta şi a intenţionat să intre în bar prin uşa din faţă.

Constatând că este încuiată, a mers la cealaltă uşă prin care se putea face accesul în terasă si mai apoi în interiorul barului. A pătruns pe terasă barului prin poarta închisă, dar nu asigurată şi, văzând că nu este nimeni, iar una dintre ferestrele clădirii era semideschisă, cu geamul rezemat de ramă, a luat sticla şi a aşezat-o lângă perete, după care s-a căţărat pe perete şi a pătruns pe fereastra respectivă în interiorul barului.

In interior, observând camera de supraveghere, a scos din funcţiune toate cablurile după care a căutat bani prin aparatele de jocuri mecanice însă nu le-a putut deschide, astfel că a căutat şi prin vitrinele cu sucuri, fără însă a sustrage vreo doză.

De asemenea, suspectul a recunoscut faptul că a sustras o sticlă sigilată de votcă Stalinskaya de pe un raft amplasat pe peretele din spatele barului, după care a ieşit din bar tot pe fereastra pe care a intrat. De pe terasă, a pătruns printr-o uşă găsită descuiată într-o baie şi într-o altă încăpere fără însă a sustrage bunuri sau valori”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la un an și 4 luni de închisoare cu suspendare pentru furt calificat și 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Sentința din data de 18 iulie nu este defnitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax