Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce pedeapsă a primit un bărbat din Alba care și-a fugărit rudele cu un topor, le-a amenințat cu moartea și a distrus o mașină

Publicat

topor scandal amenintare

”Acum, te omor! Acum, te omor! Să știi că acum te omor” și Vă omor pe toți! Vă dau foc la casă! Vă arăt eu vouă! Nu am nimic de pierdut, fac 2 ani și ies!”, sunt cuvintele reținute de magistrați ca fiind folosite de un bărbat din Alba ce și-a amenințat rudele cu un topor.

Mai mult de atât, bărbatul a distrus mașina unui nepot cu toporul pe care îl avea în mâini. 

Pentru faptele sale, bărbatul a fost trimis în judecată, iar în data de 8 februarie a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Sebeș pentru amenințare.

Faptele pentru care bărbatul  a fost judecat s-au petrecut în dimineața zilei de 14 februarie. Potrivit motivării instanței, una dintre persoanele vătămatese aflaîn grajdul său, din satul Mărtinie.

La un moment dat, în ușa grajdului și-a făcut apariție inculpatul, fratele persoanei vătămate – având în mâini un topor Acesta a intrat în grajd și a început să adreseze cuvinte de amenințare persoanei vătămate de genul:” Acum , te omor! Acum , te omor! Să știi că acum te omor” și , a ridicat un topor asupra capului acesteia.

Femeia s-a speriat foarte tare, a încercat să discute pe un ton calm cu bărbatul despre ce s-a întâmplat, pentru a nu agrava situația, știind că acesta este o persoană agresivă, însă acesta a continuat cu amenințările cu moartea, se arată în documentul citat.

La un moment dat femeia a reușit să fugă spre locuința sa, unde se afla unul dintre fii acesteia, pentru a-i cere ajutorul. Bărbatul a mers către o mașina parcata în zonă, mașina care aparținea nepotului său și a început să o lovească cu toporul. A distrus capota, ferestrele laterale și parbrizul.

În timpul procesului, mai mulți artori au precizat că, l-au observat pe inculpat când fugea după persoana vătămată având toporul în mână și striga cuvinte de amenințarea cu moartea, la adresa acesteia.

Amenințări cu moartea precum: ”„Vă omor pe toți! Vă dau foc la casă! Vă arăt eu vouă! Nu am nimic de pierdut , fac 2 ani și ies!”, se arată în motivarea instanței.

Bărbatul a plecat, dar unul dintre cei prezenți a sunat la 112, iar la fața locului și-au făcut apariția mai mulți polițiști care l-au încătușat și l-au condus la sediul poliției.

Pedeapsa

Pentru faptele sale, în data de 8 februarie, bărbatul a fost condamnat la 2700 de lei amendă penală, 4000 de lei către fiecare parte vătămată cu titlul de daune morale și 6445,74 lei, daune materiale pentru mașina distrusă.

Pedeapsa nu este definitivă și poate fi atacată în apel, în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax