Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce pedeapsă a primit un bărbat din Alba Iulia care s-a masturbat în fața a două minore, în șanțurile Cetății Alba Carolina

Publicat

Un bărbat care s-a masturbat în fața a două minore, în plină zi, în Cetatea Alba Carolina, în urmă cu doi ani, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia la o amendă penală.

Ce s-a întâmplat, potrivit motivării instanței din Alba Iulia

În 21 aprilie 2018, în jurul orei 15.00, două fete, una de 16 ani și alta de 14 ani, la acel moment, se plimbau prin șanțurile Cetății Alba Carolina.

Potrivit motivării, un bărbat în vârstă de 35-40 de ani, M.M. Abel, le-a ieșit în cale și a început să se masturbeze în fața lor și, mai mult de atât, să le înjure și să le adreseze expresii cu conotații sexuale.

Cele două minore s-au speriat și au fugit de la fața locului, iar mama uneia dintre ele a sunat la 112 și a relatat cele întâmplate.

La scurt timp, polițiștii l-au identificat pe agresor în persoana lui Abel.

Ce a declarat bărbatul în fața anchetatorilor

”(…) în timp ce se plimba prin zona Cetății, în zona spitalului de psihiatrie, a văzut la un moment dat două fete. În acel moment și-a scos organul genital și a început să se masturbeze. Acesta nu mai reține dacă le-a adresat fetelor cuvinte obscene. A mai arătat că, în timp ce locuia la un orfelinat din New York, a fost diagnosticat cu niște probleme la cap”, potrivit instanței.

Bărbatul a fost suspus unei expertize psihiatrice, iar în urma testării medicii au stabilit că a avut discernământ.

Inculpatul a fost trimis în judecată, în data de 29 octombrie 2019, dar nu a putut fi și adus în fața instanței, în timpul procesului.

Pedeapsa

Ultima adresă a acestuia era la așezământul social de lângă Gara CFR din Alba Iulia, dar nu a fost de găsit.

Pentru fapta sa, judecătorii de la instanța din Alba Iulia l-au condamnat în data de 27 iulie, la o amendă penală de 1500 de lei.

Decizia magistraților nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară.

sursă foto: captura google maps, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax