Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce pedeapsă a primit un hoț care a furat bani de la fotbaliști ai echipei FC Unirea Alba Iulia. Ce a spus când a fost surprins

Publicat

stadion

Un bărbat, hoț de profesie a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a furat din portofelele jucătorilor de fotbal ai Clubului FC Unirea 1924 Alba Iulia. 

Faptele s-au petrecut în luna februarie a anului 2020, în timp ce jucătorii erau la antrenament, dar o primă condamnare în acest caz a venit în data de 19 august 2022.

Bărbatul este recidivist, cu multiple condamnări la activ, fiind momentan încarcerat la Penitenciarul Aiud.

Ce s-a întâmplat

Potrivit motivării instanței disponibile pe rejust.ro, bărbatul, ”în data de 18 februarie 2020 a pătruns în vestiarul aflat în incinta stadionului Cetate și profitând de faptul că nu se afla nicio persoană în interior și ușa vestiarului nu era asigurată a sustras sume de bani de la mai multe persoane vătămate care se aflau la antrenament, respectiv 350 lei, 100 de lei, 300 lei, 405 lei, și 100 de lei.

Inculpatul a fost surprins în incinta vestiarului de către un martor care l-a întrebat dacă a sustras ceva bunuri, acesta negând, însă martorul l-a pozat cu telefonul mobil, acesta fiind ulterior identificat de organele de poliție cu ajutorul fotografiei astfel obţinute”, se arată în documentul citat.

Când a fost luat la întrebări de bărbatul prezent la stadion, inculpatul a spus că vrea să își înscrie nepotul la fotbal și ca va aștepta pe hol pentru a vorbi cu acesta.

”Inculpatul a pătruns în vestiarul aflat în incinta Stadionului Cetate, violând sediul profesional al persoanelor vătămate, sportivi ai AFC Unirea 1924 Alba Iulia, care se aflau la data respectivă în timpul antrenamentului.

Astfel, deși stadionul Cetate aparține Municipiului Alba Iulia, printre beneficiarii limitativ și expres menționați se numără AFC Unirea 1924 Alba Iuloa, care își desfășoară parte din activitate pe stadionul anterior menționat. De asemenea, a existat o violare a vieții private, acest aspect fiind evident, în vestiar fiind depozitate bunuri personale ale persoanelor vătămate”, se mai arată în documentul citat.

Pedeapsa

Pentru fapta sa bărbatul, Marius I.C., a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, însă cu multiple condamnări la activ, prin calcul judecătoresc, pedeapsa finală a fost de 7 ani 2 luni şi 152 zile închisoare, în regim de detenție.

Sentința nu este defnitivă și poate fi atacată în apel, în termen de 10 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Eu

    marți, 23.08.2022 at 21:27

    Atunci au luat salarile!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax