Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce pedeapsă au primit doi tineri din Alba Iulia care au spart două automate de lapte și unul de cafea. Câți bani au scos

Publicat

lapte

Doi tineri din Alba Iulia au fost condamnați de magistrați, după ce în urmă cu trei ani au spart două automate de lapte și unul de cafea. 

Deși au acționat în două nopți diferite, tinerii au reușit să fure 500 de lei dintr-un singur automat, în rest aparatele erau goale. 

Faptele s-au petrecut în nopțile de 2 spre 3 și 15 spre 16 iunie 2018, iar o primă decizie în instanță a venit în data de 23 august 2021.

Potrivit motivării instanței, cei doi tineri în noaptea de 2 spre 3 iunie, în timp ce unul supraveghea zona, al doilea a forțat cu o rangă un automat de lapte situat pe Bulevardul Transilvaniei, de unde au furat 500 de lei.

Peste aproape două săptămâni, cei doi tineri au acționat iar. În noaptea de 15 spre 16 iunie au dat două ”lovituri”. Prima dată au spart un automat de cafea, tot cu o rangă, însă nu au obținut decât câteva monede.

Apoi, au escaladat gardul unui magazin, au întors o cameră de supraveghere într-o altă direcție, iar cu o șurubelniță au forțat ușa unui automat de lapte, însă nu au găsit nici un ban.

După o perioadă, polițiștii din Alba Iulia i-au identificat pe cei doi tineri și le-au întocmit dosare penale.

Trei ani mai târziu, cei doi tineri au fost condamnați de magistrații Judecătoriei Alba Iulia la măsura educativă a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni, pedeapsa fiind pentru fiecare tânăr în parte.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară în termen de 10 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax