Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce pedepsă a primit un bărbat din Blaj care a pus în pericol siguranța trenurilor. Ce fapte a comis și cum a fost prins

duba politie

Publicat

Un bărbat din Blaj care a pus în pericol singuranța trenurilor a fost recent condamant de magistrații din oraș. Acesta a ajuns în fața magistraților pentru trei capete de acuzare: furt calificat și distrugerea sau semnalizarea falsă.

În data de 13 iunie Judecătoria Blaj a dat o decizie, în cazul faptelor produse de bărbat, în urmă cu mai bine de trei ani.

Faptele care au dus la condamnarea acestuia sunt descrise în motivarea instanței. Din câte se pare, bărbatul a pus în pericol circulația trenurilor, după ce a tăiat și furat mai multe cabluri de pe magistrala CFR.

Bărbatul a furat mai mulți metri de cablu din zona CFR a orașului.

Cee au reținut magistrații

În actul de sesizare s-a reținut, în esență, că, în data de 27.01.2021, pe timp de zi, inculpatul  a tăiat şi sustras la km.372 + 100, între staţiile CFR un cablu de dependință de 33 x 1, în lungime de 5 metri liniari, aflat în funcțiune pe firul 1 al magistralei 300,

”În data de 28.01.2021, pe timp de zi, inculpatul s-a întâlnit pe raza municipiului  Blaj cu inculpatul, căruia i-a relatat fapta comisă în ziua precedentă si împreună s-au deplasat între stațiile CF la km. 372+100, unde, folosindu-se de un obiect contondent (topor) pe care primul inculpat l-a avut asupra sa, au tăiat și sustras două cabluri CFR, respectiv un cablu de dependență în lungime de 20 ml, aflat în funcțiune și un cablu dezafectat lungime de 20 ml, pe firul 1 al magistralei 300”, au notat magistrații.

Cum a fost prins

Bărbatul alături de complicele său a fost prins de un angajat al CFR care l-a văzut cum fura cablurile în data de 28 ianuarie. Acesta a alertat poliția care s-a deplasat la fața locului.

La scurt timp oamenii legii l-au identificat în zona șinelor de cale ferată, iar în proximitatea lor, sacul cu cablurile tăiate.

Ce pedeapsă a primit

Bărbatul și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor. Pentru toate captele de acuzare a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax