Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce pedepse au primit un bărbat și o femeie care au comis o tâlhărie în toaleta de la Alba Mall. Sentința dată după patru ani

Publicat

Un bărbat și o femeie au fost condamnați de Judecătorii din Alba Iulia pentru o tâlhărie pe care au comis-o în urmă cu patru ani, în Alba Mall. 

Bărbatul a fost condamant la închisoare cu executare, iar femeia o pedeapsă cu suspendare. O decizie a venit din partea magistraților Judecătoriei Alba Iulia, în data de 26 iunie 2024. 

Potrivit motivării instanței cei doi au fugărit o femeie până în toaleta centrului comercial, unde au bătut-o și i-au sustras telefonul.

Faptele pentru care cei doi au ajuns în fața instanței s-au petrecut în data de 5 septembrie 2020, în jurul orei 12.00.

Atunci în urma unui conflict, victima celor doi, a fugit în baia centrului comercial. Femeia a intrat peste ea în baie și a început o lovească pe adversara sa.

Între timp, bărbatul se asigura că nimeni nu intervine în scandal. La un moment dat, în timp ce agresoarea o lovea pe femeie, bărbatul i-a luat acesteia telefonul mobil din buzunar.

După ce au bătut-o cei doi au ieșit din centrul comercial, iar victima lor a început să strige după ajutor.

Cei doi au fost identificați, iar apoi au ajuns în fața magistraților. În timpul anchetei, cei doi au încercat să prezinte o altă situație față de faptele reale. Însă imaginile de pe camerele de supraveghere au fost suficiente pentru a combate declarațiile celor doi.

La patru ani de la comiterea tâlhăriei, cei doi și-au aflat pedepsele.

Femeia a fost condamnată la pedeapsa de un an și 6 luni de închisoare cu suspendare, iar bărbatul la trei ani de închisoare cu executare.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax