Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Ce pot face copiii, în Alba Iulia, de 1 Iunie. De la tobogane, spectacole, tir cu arcul și joaca de-a dacii și romanii. Program

Publicat

ziua copilului

O serie de activități dedicate celor mici vor avea loc, în Alba Iulia, cu ocazia zilei de 1 Iunie. De la tobogane uriașe, la spectacole și chiar la antrenamente alături de Garda Apulum. 

Mai exact, în Cetatea Alba Carolina, între orele 10.00-14.00 și 16.00-19.00, vor fi amplasate tobogane și seturi de joacă gonflabile uriașe.

De la ora 11:30 va avea loc flashmob-ul „Dansul copilăriei”, pe esplanada dintre Catedrala Romano-Catolică și Catedrala Ortodoxă, eveniment organizat de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia, Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, în colaborare cu Asociația Emanoil, ASCOR Alba Iulia, Asociația Iuvenis și alte asociații.

Cei care vor să participe trebuie să fie familiarizați cu dansul din video-ul de mai jos.


De asemenea, de la ora 12.30 va fi o vânătoare de comori în Cetatea Marii Uniri, organizată de Departamentul de tineret al Arhiepiscopiei Alba Iuliei.

În Parcul de Aventură „Dynamis” din Alba Iulia, de la ora 15.00, vor fi sesiuni de tir cu arcul și alte activități în aer liber.

Tot în Cetatea Alba Carolina, de la ora 17.00, vor fi organizate programe de animație socio-educativă pentru copii, de către ASCOR Alba Iulia.

Spectacolul „Laboratorul Veseliei” va fi prezentat de Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, în Piața Cetății, la ora 18:00.

Iar de la ora 19.00, copiii sunt așteptați la garda micilor luptători, mai exact la antrenamente cu Garda Apulum – Poarta a IV-a a Cetății.

Programul evenimentului „Sărbătorile copilăriei”

Organizator: Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia

  • 9.30 – Întâmpinarea copiilor de către voluntari în curtea Catedralei Încoronării
  • 10.00 – Rugăciune arhierească pentru copii la Catedrala Încoronării
  • 10.30 – Defilarea copiilor în sunet de fanfară pe un traseu prestabilit
  • 11.30-12.00 – Flashmob „Dansul copilăriei”, pe esplanada dintre Catedrala Romano-Catolică și Catedrala Ortodoxă
  • 12.30 – Vânătoare de comori în Cetatea Marii Uniri, organizată de Departamentul de tineret al Arhiepiscopiei Alba Iuliei
  • 15.00 – Tir cu arcul și alte activități recreative organizate de Asociația Emanoil, în Parcul de Aventură „Dynamis” din Alba Iulia
  • 17.00 – Program de animație socio-educativă pentru copii, organizat de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) Alba Iulia

Arhiepiscopia Alba Iuliei invită copiii din Alba Iulia și din împrejurimi să ia parte la acest eveniment special dedicat lor. Invitația organizatorilor este adresată tuturor copiilor care pot veni individual la eveniment alături de părinții lor, dar și claselor de elevi și grupurilor parohiale ce vor fi însoțite de profesori coordonatori sau de preoți. Copiii participanți vor fi întâmpinați în incinta complexului Catedralei Încoronării de către voluntarii proiectului, care îi vor coordona pe parcursul derulării evenimentului.

În acest an, Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia a implicat în activități și tinerii voluntari ai Departamentului de tineret al Arhiepiscopiei Alba Iuliei, ai Asociației Emanoil și ai ASCOR Alba Iulia.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax