Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce poți face duminică seară în Cetate. Festivalul de Artă Medievală ”Zilele Bălgradului” are trei propuneri

Publicat

zilele balgradului 2 Cea de-a doua ediţie a Festivalului de Artă Medievală “Zilele Medievale ale Bălgradului”, desfășurat la Alba Iulia, se încheie în această seară. Dacă după o zi călduroasă, cum a fost cea de astăzi, doriți să ieșiți din casă, mai puteți vedea în această seară o parte din program.

De la ora 19,30, organizatorii propun un spectacol de teatru numit Aventurile Căpitanului Spaventa, regizat și jucat de trupa locală de amatori ”Skepsis”. La ora 20,30, în zona Muzeului Unirii puteți asculta muzică medievală cântată de ”Truverii” din București. La lăsatul serii, pe la ora 21,30, puteți asista la jongleriile cu foc ale celor de la ”Sirius”, din Bistrița.

Timp de două zile, Alba Iulia a găzduit un festival de Artă Medievală denumit ”Zilele Medievale ale Bălgradului” însă foarte puțină lume s-a încumetat să iasă din cauza temperaturilor mari înregistrate ieri și azi în oraș.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Viorel Cioflica

    luni, 07.08.2017 at 20:17

    Programul de duminica a inclus si scurte spectacole de marionete, farse medievale si demonstrati de manuire a armelor in fata Catedralei Catolice cae au fost bine primite de cei mici si cei mari deopotriva – concetateni si turisti.
    Programul de seara a inclus:teatru de marionete, prezentare de arme medievale, spectacol de teatru, concert de muzica medievala si spectacol de flacari.
    Cat despre participarea publicului,se pot verifica pozele si clipurile live postate pt fiecare spectacol din program pe pagina facebook: teatrul skepsis.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax