Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Ce poţi vedea la Alba Iulia Music & Film Festival în Cetatea Alba Carolina. PROGRAMUL

Publicat

oameni piata cetatii Este o nouă ocazie pentru albaiulieni şi turişti să petreacă clipe memorabile în Cetatea Carolina. Alba Iulia Music & Film Festival adună nume cunoscute şi producţii video originale într-o suită de concerte, film, proiecții în sală și aer liber, documentare despre artiști și dialoguri cu oameni din lumea filmului. Dacă în prima seară, distracţia a fost deschisă cu Mircea Baniciu & Band și proiecția unui film pentru întreaga familie: „Gunoi” (titlu original: TRASH), „oferta” este la fel de bogată şi sâmbătă.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: Prima seară la Alba Iulia Music & Film Festival în Cetatea Alba Carolina. Mircea Baniciu, Vizi Imre şi Transylvania Dragon

Iubitorii cinematografiei românești nu trebuie să rateze două filme de producție recentă care au fost apreciate la nivel internațional. Sâmbătă, în Piața Cetății, are loc proiecția „De ce eu?”. Filmul regizat de Tudor Giurgiu este bazat pe cazul real al procurorului Cristian Panait și reprezintă o privire în lumea justiției românești, în care un tânăr idealist încearcă să rezolve un complicat caz de corupție. „De ce eu?” a  o serie de premii și aprecieri internaționale și a fost prezentat la BERLINALE 2015 în secțiunea „Panorama”.

Printre filmele străine de neratat se află „Povești trăsnite” ( „Wild Tales”), o comedie considerată de critici cel mai bun film din istoria cinematografiei argentiniene și propunerea acestei țări la premiile OSCAR din acest an, dar și „Despre oameni și oi” („Rams”), o călătorie în Islanda, la o fermă izolată, unde doi frați care nu șiau vorbit de 40 de ani trebuie să se regăsească cu orice preț pentru a salva bunurile lor cele mai prețioase: oile care le asigură traiul de zi cu zi. „Despre oameni și oi” a fost premiat la Cannes 2015 cu premiul „Un certain regard”.

Despre Alba Iulia Music & Film Festival

Alba Iulia Music & Film Festival, singurul eveniment de acest gen din România, propune o combinaţie unică între filme care vorbesc despre muzică sau muzicieni şi posibilitatea de a vedea live solişti sau trupe care se regăsesc pe coloana sonoră a unui film din program, într-un mix cât mai divers de genuri. Alba Iulia Music & Film Festival este organizat de Asociația Film și Cultură Urbană, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia.

PROGRAM ALBA IULIA MUSIC & FILM FESTIVAL

EDIȚIA A IV-A

Sâmbătă, 5 septembrie

Piața Cetății Open Air

20.00 Concert simfonic: Noua Orchestră Transilvană

21.00 Proiecție: „Povești trăsnite” („Relatos salvajes”)

Palatul Principilor Open Air

20.30 Proiecție: „De ce eu?”

În prezența echipei: Mihai Constantin și Andreea Vasile

22.00 Concert: JAZÚ

Sala Ferdinand (Palatul Principilor)

19.00 Proiecție: „Youtube Bazaar”

AICI, programul complet.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax