Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce prezic astrele în 2016 pentru Capricornul Hava, Vărsătorul Dîrzu sau Scorpionul Potor? Horoscopul politicienilor din Alba

Publicat

Mai mulți bani,  schimbări în funcție sau poate chiar schimbarea partidului.  Anul 2016 va fi unul dificil pentru politicienii din Alba. Pe lângă alegerile care le bat la ușă se pare că se anunță schimbări din toate părțile, inclusiv sentimental. 

În Anul Maimuței, orice este posibil pentru că eforturile naturale sunt stimulate, iar acest lucru duce la îndeplinirea obiectivelor. Energia și veselia maimuțelor (potrivit horoscopului chinezesc) se vor reflecta și în lumina noului an care va fi unul mult mai bun decât 2015.

Horoscop politicieni

florin roman Vicepreşedintele PNL, Florin Roman, s-a născut pe 22 aprilie 1974, în zodia Taurului. Anul 2016 îi aduce frustrări și nesiguranță în viața profesională, asta până în septembrie, când va găsi o cale spre înflorire.
Potrivit astrelor, anul care urmează poate să îi aducă lui Roman neliniște din cauza finanțelor, chiar dacă va avea intuiţii remarcabile sau idei eficiente din care se pot face bani.

În general, relaţiile lui nu trec prin cea mai fericită perioadă, iar asta indiferent că este vorba de cuplu, asocieri, colaborări sau amiciţii. Există posibilitatea să se reactiveze probleme mai vechi, să afle lucruri care îl supără sau îl dezamăgesc, să comită erori de apreciere, să traversezeze situaţii neclare, greu de definit.

Din punct de vedere al sănătății, se încadrează în limite normale în 2016, ba chiar se întrevede un surplus de energie. Acum ar fi un moment excelent pentru a începe să practicie un sport sau alt gen de mişcare (aerobic, alergare, dans etc.) pentru a consuma excedentul de energie fizică şi a se menţine în formă.

Lunile octombrie-decembrie 2016 sunt favorabile luării unor măsuri ferme privind stilul de viaţă. Se anunță colaborărilor şi contractelor, noi alianţe, victorie în competiţii şi în lupta cu concurenţa. Decembrie 2016 promite şanse mărite de avansare şi recunoaştere.

 

alin cucui În zodia Gemenilor avem un primar şi un vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Este vorba despre  Alin Cucui, născut pe 31 mai 1976 şi Gheorghe Valentin Rotar, primarul oraşului Blaj, născut pe 7 iunie 1964.

Astrele spun că 2016 este un an important pentru casă şi familie.

Cei doi ar putea cumpăra, construi, extinde sau moderniza unui spaţiu de locuit sau s-ar putea muta într-o locuinţă mai mare sau măcar să achiziţioneze unele bunuri sporesc estetica, confortul sau valoarea domiciliului.

În unele cazuri, evenimente similare pot viza şi alte proprietăţi cum ar fi curtea, grădina, terenurile deţinute, eventual un sediu de firmă, un spaţiu comercial, un atelier. Poate redecorează, construieşte o anexă sau investeşte pentru o livadă, un teren agricol.

gheorghe-rotar Primele nouă luni din 2016 s-ar putea dovedi problematice pentru relaţiile de cuplu, prietenie, asocieri şi colaborări. Saturn îi va face să aibă exigenţe mai mari vizavi de ceilalţi sau, invers, să se lovească de lipsă de cooperare, bunăvoinţă şi flexibilitate din partea acestora. Vor avea nevoie de multă răbdare şi diplomaţie pentru a evita ciocnirile şi chiar rupturile, mai ales în perioada martie-mai şi în luna august 2016.

Cariera lor va decurge şi ea destul de dificil până în toamnă. Climatul relaţional şi profesional se îmbunătăţeşte considerabil începând din septembrie 2016.

2016 este însă interesant sub aspectul activităţilor colective, organizaţionale sau care reunesc laolaltă mai mulţi oameni care au obiective comune.

 

Senatorul Teodor Atanasiu este născut în data de 23 septembrie 1962 și este în zodia Balanță.

atanasiu 2016 este un an mixt, care îi dă bătăi de cap, dar îi poate aduce şi mari împliniri. Interesele intelectuale sunt acum mai profunde, mai serioase, iar judecata mai înţeleaptă.

Se pare că a venint momentul ca senatorul să facă un efort mental susţinut: să redacteze o lucrare, să începă studiul unei limbi străine cu gramatică dificilă, să înveţe pentru un examen pe care l-a tot amânat sau – de ce nu? – să te apuce de şah.

În 2016, unele dintre cele mai importante evenimente pentru Balanțe vizează relaţiile. Tendinţa de bază este de consolidare, dar pe baze noi. Se produc anumite schimbări care avantajează pe termen lung viaţa de cuplu a senatorului, dar pentru asta este posibil ca iniţial să trebuiască să traverseze o perioadă mai turbulentă, eventual să ia nişte decizii pe care, cel mai probabil, le-a tot amânat.

Şi viaţa profesională ar putea trece printr-o perioadă oarecum fluctuantă în prima parte a lui 2016, când se pare că se află în căutare de soluţii menite să o facă mai rentabilă şi, totodată, mai plăcută.

În ceea ce priveşte sănătatea este un sector care cere monitorizare continuă până în septembrie 2016.

Așadar, până în septembrie 2016 este recomandat să evite excesele, să încerce să adope un stil de viaţă cât mai ordonat şi să își facă controalele medicale necesare, ori de câte ori este nevoie. În caz de complicaţii, este bine să ceară şi o a doua părere.

calin potor Deputatul MP, Clement Negruţ, născut pe 17 noiembrie 1964 şi deputatul PSD, Călin Potor, născut pe 12 noiembrie 1959 sunt, ambii, Scorpioni.

În anul care urmează le este recomandat să se îndrepte către studiul unor subiecte care îi pasionează, să înveţe să discute sincer şi onest cu cineva apropiat despre ceea ce îi frământă, să încerce să-și însuseşească câteva tehnici de relaxare mentală sau să întreprindă ceva pentru dezvoltarea lor personală.

Anul 2016 este în mod particular potrivit pentru a găsi un prieten sau un grup care să îi ajute în aceste direcţii.

 

clement negrut În 2016 și 2017 munca Scorpionilor tinde să se ordoneze, apar strategii de lucru mai eficiente, înnoiri sau upgrade-uri bine chibzuite, care conduc la progres. Tenacitatea şi rezistenţa la efort cresc, iar viaţa profesională a Scorpionilor tinde să se aşeze pe o bază solidă.

Cei doi vor trebui să muncească mai din greu pentru bani și să nu facă risipă.

În primăvară-vară situația lor financiară are un grad destul de înalt de impredictibilitate. N-ar fi rău să-ţi constitui din vreme un fond de economii.

 

alexandru peresViceprimarul oraşului Alba Iulia, Paul Voicu, născut pe 17 decembrie 1962 şi senatorul PNL, Alexandru Pereş, născut pe 20 decembrie 1952 fac parte din zodia Săgetătorului.

Anul 2016 nu este un an prea uşor pentru cei doi.

Vor resimţi un oarecare disconfort, fiindcă firea independentă şi dornică de libertate a Săgetătorului nu prea tolerează să-i fie restricţionate gradele de autonomie, iar Saturn aduce de obicei obligaţii, îngrădiri, întârzieri sau obstacole.

Ca să aibă succes, în 2016 este bine să se concentrezi pe obiective puţine şi importante, cărora ştiu sigur că le pot face faţă.

Paul Voicu Proiectele noi, pe care vor să le deruleze în viteză, pot să meargă greu sau să îi solicite excesiv. Cel mai avantajos ar fi să se implice cu bună ştiinţă într-un proiect de durată, de la care să nu aştepte rezultate imediate. Dacă vor lucra la el cu consecvenţă şi spirit de răspundere, peste o un timp îţi va oferi mari satisfacţii.

Până în septembrie 2016 au aspiraţii înalte şi planuri de anvergură. Statutul şi prestigiul li se îmbunătăţesc, apar noi deschideri şi şanse mari de succes. Trebuie să încerce să fie raţionali, să nu-și supraestimeze şansele şi să nu înceteze să se străduiască.

Începând din septembrie 2016 veți găsi uşor susţinere şi protecţie, iar implicarea în viaţa socială, angrenarea în acţiunile colective sau în activităţile unei organizaţii le vor fi benefice. Își lărgesc cercul prietenilor, pătrund în sfere importante.

mircea hava Primarul oraşului Alba Iulia, Mircea Hava, născut pe 26 decembrie 1956, este Capricorn.

Până în septembrie 2016, primarul ar putea să își lărgească orizontul, atât fizic cât și şi mental. Fizic – prin călătorii şi contacte cu cei de departe, mental – printr-o implicare activă în acţiuni de natură culturală, ştiinţifică, universitară, editorială sau spirituală.

Se poate să îl tenteze ideea de a adera la un curent de gândire anume, spiritual sau religios. În cazul acesta, trebuie să-și păstreze raţiunea şi să se ferescă de mentorii lipsiţi de onestitate şi de falşii guru, care încearcă să-ţi imprime convingeri dubioase, manipulându-te cu concepte frumoase dar găunoase şi urmărind, de fapt, scopuri personale meschine.

Cel mai bine ar fi să folosească forţa mentală pentru studiu şi pentru consolidarea culturii generale. Trebuie să rămână cu picioarele pe pământ şi să se păstreze în limitele preceptelor morale tradiţionale, care cultivă cinstea, dreptatea, sinceritatea şi simţul onoarei.

În septembrie 2016, Jupiter intră în casa carierei Capricornului, promiţându-i un an de succes, ascensiune şi prosperitate materială.

Totuți s-ar putea să aibă o pagubă în casă, o supărare în familie, un necaz legat de un prieten ş.a. Saturn i-ar putea submina sănătatea, tăcut şi progresiv, deci este bine să o monitorizezi non-stop.

Este recomandat să conducă prudent, să verifice starea tehnică a maşinii şi să aibă grijă în deplasări, fiindcă există un risc de accidentări. Trebuie să fie cu ochii în patru, mai ales în martie-mai și august-septembrie 2016, când efectele saturniene sunt potenţate de prezenţa în casa a douăsprezecea a lui Marte, aflat în ciclul retrogradării.


jidveian dirzu La începutul lunii februarie îi aniversăm pe preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, născut pe 1 februarie 1967 şi pe Adrian Teban, primarul oraşului Cugir, născut pe 2 februarie 1972 și pe consilierul local Ovidiu Jidveian născut în 8 februarie 1981, toți în zodia Vărsător.

Astrele le spun celor trei că anul care vine le este recomandat să intre într-un grup, sau în cazul lor să schimbe „gașca” din care fac parte și să se alăture unor oameni, organizații cu aceleași interese.

Oricum, în 2016 locul lor este într-un colectiv. Şi chiar dacă opinia majorităţii nu va fi întotdeauna pe gustul lor sau vor primi sarcini ingrate, este mai bine să cadă la învoială decât să refuze. Altfel, vor avea senzaţia că prietenii, colegii sau ceilalţi oameni cu care interacţionezi la scară largă îi sabotează sau că îi stau în drum.

adrian teban primar cugir Atenţie la blocaje şi tensiuni, mai ales în martie-mai și august-septembrie 2016. Şi încă ceva: cautați să nu amestecați activităţile de grup cu interesele financiare, fiindcă amestecul poate fi indigest.

De fapt, banii sunt un subiect de mare interes pentru cei trei vărsători în 2016, fiindcă nodurile lunare îi energizează axa financiară, Neptun se află pe tot parcursul anului într-una dintre cele două case financiare ale Vărsătorului, iar Jupiter se află în cealaltă casă financiară până în septembrie. Se poate să câştige mulţi bani, dar trebuie să fie foarte precauți, fiindcă şi pagubele pot fi considerabile.

În ce priveşte cariera, aceasta se poate să treacă în 2016 printr-un proces de reorganizare sau de resetare a obiectivelor, în urma unui proces mai lung, care se poate întinde de la începutul anului şi până în toamnă. Iar acest proces ar putea fi presărat cu momente stresante ori conflictuale, sau poate fi foarte stimulat de concurență.

Ion Dumitrel este în zodia pești. Președintele Consiliului Județean Alba s-a născut în 20 martie 1958.

ion dumitrel Astrele prevăd ca anul 2016 poate stabili legături plăcute şi profitabile, își poate face noi prieteni sau poate câştiga noi colaboratori ori noi aliaţi.

Şi în plan sentimental oferta este bogată, dar se poate că va avea tendinţa de exagera, de a cere sau de a dărui prea mult.

În septembrie 2016, apar oportunităţi de câştig suplimentar, iar relaţiile cu instituţiile financiare sunt facilitate.

Ultimul trimestru din 2016 este favorabil pentru Dumitrel și în ceea ce privește investiţiile imobiliare, achiziţionarea unor obiecte de folosinţă îndelungată sau fondarea unei afaceri ce se va dezvolta bine în viitor. Banii se comportă bine când sunt folosiţi pentru scopuri practice, precise.

Ca fapt divers, în 2016 creşte interesul lui pentru mistere. Îl atrag ocultismul, istoriile secrete și acţiunile detectivistice, sau vrea să descifreze enigmele psihicului uman.

În 2016 ambiţiile profesionale sunt mari dar, ca să obţină o situaţie durabilă, trebuie să acţioneze cu multă diplomaţie şi tenacitate. Sub acest aspect, anul 2016 poate fi dificil, împovărător, dar productiv atâta timp cât își dă silinţa şi munceşti cu responsabilitate.

Este posibil să își reorganizeze viaţa profesională astfel încât să îi aducă satisfacţii materiale mai mari. Realizarea obiectivelor depinde de modul în care își pregăteşti terenul. Ca să-și împlinească speranţele, are nevoie de o strategie clară, de răbdare, insistenţă şi meticulozitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax