Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce putem lua din camerele de hotel, fără să ne facem de râs. Iată câteva lucruri cu care este în regulă să plecăm acasă

Publicat

Ați fost tentat, în vacanţe, să plecați cu ceva din camera de hotel? Un gel de duș, papucii de unică folosință sau chiar halatul pentru baie. Ce este în regulă, cu adevărat, să iei acasă, fără a fi penibil sau fără a fi considerat hoț, avar sau nesimțit.

Hotelurilor le place să ne facă să ne simțim ca acasă cu o serie de detalii atente. Dar, în timp ce câteva articole sunt aparent OK pentru a vă pune în geantă, există altele care constituie doar un furt simplu.

Ce puteți lua – și ce ar trebui să lăsați în camera de hotel

Potrivit Mirror.co.uk expertul în etichetă William Hanson a analizat această problemă – tocmai la timp pentru următoarea vacanță sau weekend.

William Hanson spune că există câteva lucruri pe care le putem lua acasă fără nici o remuşcare, lucruri care, oricum urmează să fie înlocuite.

„În ceea ce privește articolele de toaletă lăsate afară de hoteluri, dacă sunt folosite pe jumătate, de multe ori este mai bine să le luați, deoarece este mai bine pentru mediu și în multe cazuri este încurajat”, spune el pentru MailOnline .

„Alte articole care sunt deja în baie, cum ar fi papucii, sunt, de asemenea, bine de luat, deoarece nu pot fi folosite din nou odată ce un oaspete le-a purtat.

Potrivit mirror.co.uk, atunci când vine vorba de pliculeţele de ceai sau de cafea, William Hanson explică faptul că nu este mare lucru dacă plecăm cu ele, însă dacă ne permitem o cameră de hotel nu ne permitem să ne cumpărăm cafea sau ceai?

De asemenea, pot fi luate fără probleme produsele pe care hotelul ni le oferă explicit, cum ar fi anumite băuturi, fructe sau chiar jucării. Asta pentru că există hoteluri care oferă jucării promoționale familiilor cu copii.

„Luarea ceaiului și cafelei nefolosite sau a pliculețelor mici de lapte este doar disperată.”

Și nici să nu te gândești să iei prosoapele și halatele de baie. De fapt, pentru a descuraja oaspeții , multe hoteluri chiar le au și la vânzare pentru a trimite mesajul „acestea nu sunt gratuite”.

Foto: Pixabay

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax