Connect with us
Publicitate

BLAJ

Ce riști dacă găsești un telefon mobil pe o bancă și nu îl duci la poliție. Cazul unei femei din Blaj, cercetată de autorități

Publicat

Ce riști dacă găsești un telefon mobil pe bancă și nu îl duci la poliție. Răspunsul la întrebare l-a primit o femeie din Blaj, chiar de la autorități. Mai exact de la organele de urmărire penală care i-au făcut un dosar penal. 

Recent, în data de 20 iunie 2024, magistrații Judecătoriei Blaj au dat o decizie în acest caz. Deși este o faptă banală, acesta poate avea cosecințe asupra unei persoane.

Ce s-a întâmplat mai exact

Fapta pentru care femeia a fost cercetată de oamenii legii a avut loc în 6 octombrie 2023.

Atunci o femeie s-a așezat pe o bancă, de pe strada Eroilor din Blaj. când s-a ridicat și-a uitat telefonul pe bancă și a intrat într-un magazin.

O altă femeie a trecut, a văzut telefonul și l-a luat de pe bancă. În loc să îl predea unui polițist sau să încerce să găsească proprietarul, femeia a luat o altă decizie.

Să plece cu telefonul.

Cea care l-a pierdut a sunat la 112 și în scurt timp oamenii legii au fost la fața locului. Aceștia au început cercetările și foarte rapid au ajuns către cea care a luat telefonul.

Mai exact au găsit-o pe drum, în timp ce se deplasa spre casă. Au găsit telefonul asupra ei și i-au făcut un dosar penal pentru furt.

Acesta a avut un dosar penal pentru furt până în data de 20 iunie 2024. Procurorii au cerut să închidă dosarul deoarece fapta e minoră, bunul a fost recuperat și ar fi mult prea scump continuarea unor acțiuni legale.

Drept urmare au făcut o solicitare către judecători. Magistrații Judecătoriei Blaj au admis cererea procurorilor și au închis dosarul de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax