Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce s-a întâmplat la Ultra Arctic. Levente Polgar, despre momentul în care l-au oprit: ”Am plâns ca un copil”

Publicat

polgar arctic

Ultra-maratonistul Levente Polgar a povestit, într-o postare pe facebook de miercuri dimineață, ce s-a întâmplat de fapt la Ultra Arctic și de ce a fost nevoit să abanoneze cursa. Acesta și-a cerut scuze de la toți susținătorii săi, pe care consideră că i-a dezamăgit.  

”Ultra arctic 6633, pentru mine s-a încheiat pe la km 110 relativ, am întrat într-o furtună, vânt oribil undeva la 100km/h viscolea zăpada, mi-a răsturnat sania cu mine cu tot, am încercat să mă adăpostesc de furtună după sanie preț de un ceas, mi-am revenit în forță cât de cât, am încercat să repun sania pe roți, nu prea am reușit, atunci am decis să apăs butonul de ajutor de pe dispozitivul de urmărire. Când au venit în ajutorarea mea erau 2 persoane, medicul și fotograful. Într-adevăr m-au găsit fără mănușă și șapcă în cap (aveam 2 glugi în cap), au decis că viața îmi este pusă în pericol, m-a suit în mașină și m-au transportat către punct control 2 (au uitat să oprească GPS-ul urmăritor). Acolo am început pur și simplu să plâng ca un copil, i-am rugat să mă lase să continui cursa onorific (nu e posibil, dar nici corect), aveam tot felul de gânduri necurate în cap…. Îmi pare atât de rău că v-am dezamăgit!” a scris Levente.

Sportivul aiudean Polgar Levente a părăsit competiţia Arctic Ultra 6633 după ce a parcurs ceva mai mult de 67 de mile (aproximativ 110 km) din totalul de 350, la doar 3 mile (5 km) de al doilea punct de control.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax