Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce să porți acum, dar și la primăvară (P)

Publicat

Femeile sunt tentate să-și înnoiască garderoba în fiecare sezon și să-și adapteze stilul în funcție de noile colecții ale brandurilor preferate. Chiar dacă mirajul culorilor, al noilor tendințe de design și al croielilor atipice ne poate prinde, shopping-ul inteligent ne poate salva.

Iată câteva idei care te vor ajuta să echilibrezi balanța atunci când ești tentată să cumperi noi piese vestimentare și accesorii, fără să ții cont de preț sau de cât de mult le vei folosi.

  • Alege piese versatile și adaptabile în funcție de vreme
  • Investește în piese de calitate care fac față purtărilor repetate
  • Alcătuiește-ți garderoba din piese clasice și combină cu altele în tendințe

Ce să porți acum, dar și la primăvară

  1. Jeanșii. Evident, cea mai versatilă piesă din garderobă este reprezentată prin jeanși. Aceștia sunt perfect adaptați schimbărilor de temperatură și umiditate și sunt potriviți pentru orice sezon. Alege o pereche de blugi pentru dama de la Fashion Days, în funcție de stil și de silueta ta. Fie că alegi un model slim fit, crop, evazat, blugi largi sau cu talie înaltă, cu aspect deteriorat sau cu terminație nefinisată, clasici sau nonconformiști, aceștia te vor însoți de acum până la primăvară…și după.
  2. O piesă clasică și extrem de adaptabilă, cardiganul vine în nenumărate culori și stiluri. De la cele simple, cu nasturi, la modele cu fermoar, asimetrice sau cu decupaje pe spate, aceste jachete tricotate sunt ideale pentru ținutele stratificate. Le poți purta acum, peste o maletă, și la primăvară, peste tricou sau chiar de sine stătătoare, încheiate până la ultimul nasture, pentru un look sexy. Partea frumoasă este că pot fi integrate atât în ținute sexy, cât și în look-uri casual sau formale, și pot fi date jos dacă se face prea cald.
  3. Dacă vorbim despre încălțăminte, ghetele sunt cele mai utile și confortabile, atât pentru iarnă, cât și pentru primăvară. Poți alege un model de ghete care să meargă în mai multe tipuri de ținute, în funcție de stilul tău. Ai variante cowboy, care sunt foarte la modă acum și se potrivesc în ținute cool, cu jeans și tricou, cu rochie midi sau cu fuste maxi și cămașă; bocanci, de asemenea, extrem de versatili; ghete Chelsea, pentru ținute formale sau smart casual.
  4. Vesta matlasată. Această piesă este ideală pentru ținutele casual sau sport, iar avantajul său este că poate fi purtată în ținute stratificate. Iarna, o poți pune peste o jachetă din lână, iar primăvara doar peste o maletă sau un tricou. Vesta matlasată este practică, ușoară și foarte călduroasă, deci foarte apreciată mai ales de către persoanele care adoră confortul.

Alege piese versatile, în funcție de stilul garderobei tale, și combină-le creativ în ținute, și în sezonul viitor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax