Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce salarii primesc angajații companiilor IT din România. În ce domenii se poate depăși suma de 5.000 de euro pe lună

Publicat

Printre puținele domenii în care angajații iau cele mai bune salarii de pe piața muncii din România, și nu numai, sunt în continuare domeniul IT şi sectorul ban­car. Spre exemplu, un middle manager specializat în arii precum hardware şi reţelistică primeşte un salariu de peste 2.000 de euro net pe lună, în timp ce unul cu competenţe în software are din start un salariu de 2.500 de euro net pe lună.

În schimb, un manager dintr-o sucursală bancară abia poate ajunge la acest nivel salarial, pentru această poziţie fiind oferite venituri cuprinse între 1.500 şi 2.500 de euro net pe lună. Un ma­nager din sectorul telecom poate câştiga peste 2.000 de euro, în timp ce managerii de proiect din centrele de servicii externalizate pentru afaceri câştigă între 1.500 şi 2.000 de euro.

Un angajat fără experienţă care îşi începe cariera într-un centru de servicii de externa­lizare primeşte 250 de euro net pe lună, pe când un tânăr care are câteva competenţe specifice dezvoltate poate câştiga 400 de euro net pe lună pentru o poziţie de entry-level în domeniul telecomunicaţiilor, potrivit unor informaţii centralizate de firma de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară APT.

Printre companiile care vor face angajări se numără Endava, IBM, Orange, SCC Services, Dell International Service, Microsoft, DB Global Technology, Luxoft, Pentalog, Ness Atos IT Solutions and Services, Accesa IT Systems, Vodafone, Teamnet sau Emag.

În Hardware și rețelistică, valoarea salariului operațional variază între 500 și 2.000 de euro, iar cel de team manager depășește 2.000 de euro.

În domeniul Software, valoarea salariului operațional variază între 700 și 3.000 de euro, iar cel de team manager depășește 2.500 de euro.

În domeniul Bazelor de date, valoarea salariului operațional variază între 600 și peste 2.000 de euro, iar cel de team manager depășește 1.500 de euro.

În Top management, valoarea salariilor depășește 5.000 de euro.

Sursa: zf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax