Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce se întâmplă cu agențiile Loteriei Române în perioada stării de alertă. Anunțul companiei

Publicat

Compania Națională ”Loteria Română” a anunțat că agențiile loto din țară rămân închise și în perioada stării de alertă, având în vedere că sunt interzise activitățile de jocuri de noroc organizate în spații închise. În aceste timp, este pregătit sistem de jocuri loto online.

C.N. „Loteria Română” S.A. a informat, într-un comunicat, că ”urmare a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activitățile de jocuri de noroc organizate în spații închise sunt interzise, prin urmare agențiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităților”.

Potrivit sursei citate, C.N. ”Loteria Română” S.A. colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea în cel mai scurt timp, etapizat, a jocurilor loto online.

”Acest proiect se află într-un stadiu avansat, urmând să lansăm în curând această modalitate de participare la joc”, precizează compania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax