Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce se întâmplă cu copiii care rămân nesupravegheați acasă, după 15 mai. Declarația ministrului Marcel Vela

Publicat

vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela a răspuns joi pe Facebook unei serii de întrebări venite de la cetățeni, între care s-a aflat și cea privind măsurile prevăzute pentru situația în care copiii rămân nesupravegheați, după data de 15 mai, dacă părinții se întorc la muncă.

„Se analizează de către colega mea, doamna Violeta Alexandru (n.r. – ministrul Muncii), posibilitatea ca şi după 15 mai să fie găsită o soluţie tehnică compatibilă cu tot ceea ce prevede Codul Muncii, astfel încât să nu rămână copiii nesupravegheaţi, iar părinţii să aibă garanţia unui venit în această perioadă”, a spus Marcel Vela, în răspunsul video postat pe pagina sa de Facebook.

Autoritățile au anunțat că elevii nu vor mai reveni la cursuri în acest an şcolar, deoarece unitățile de învățământ nu se vor mai redeschide decât în septembrie. Pe de altă parte, din 15 mai, sunt prevăzute măsuri de reluarea a activităţii economice.

În aceste condiţii, părinţii au întrebat ce posibilități au să realizeze supravegherea copiilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax