Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei apă pe stomacul gol în fiecare dimineaţă

Publicat

Apa este importantă pentru corpul uman, pentru că îl ajută să funcţioneze corespunzător. Însă când necesarul de apă al organismului nu este atins, te confrunţi cu o varietate de consecinţe negative pentru sănătate, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung.

Printre consecinţele pe termen lung ale deshidratării se numără şi artrita reumatoidă, migrenele, colita, hipertensiunea, obezitatea, hemoroizii, cancerul de sân, tuberculoza pulmonară, sinuzita, pietrele la rinichi şi cancerul uterin.

Cum te poate ajuta un pahar cu apă pe stomacul gol să fii o persoană mai sănătoasă:

1. Ajuţi organismul să elimine toxinele

În timpul nopţii, organismul se repară singur şi curăţă toxinele din corp. Atunci când bei apă pe stomacul gol dimineaţa, elimini aceste toxine dăunătoare, lăsând organismul sanatos. Consumul echilibrat de apă poate duce la creşterea numărului de celule musculare şi celule sanguine noi.

2. Îmbunătăţeşti metabolismul

Apa pe stomacul gol îţi poate creşte rata metabolismului cu cel puţin 24%. Este o practică importantă pentru persoanele care urmează o dietă strictă. O rată a metabolismului crescută are ca efect îmbunătăţirea activităţii sistemului digestiv. Vei fi capabil să urmezi dieta mai uşor dacă digeri mai repede.

Apa băutp imediat după trezire curăţă colonul, uşurând absorbţia nutrienţilor, scrie bzi.ro.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax