Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce se mai fură în județul Alba: O casă de marcat, bani, grinzi de lemn, o ușă, un laptop și o roată de car

Publicat

Un minor în vârstă de 11 ani din Cugir, un tânăr de 21 de ani din București, o minoră de 14 ani din Gârbova, doi tineri de 19 respectiv 22 de ani din Sebeș și un bărbat de 67 de ani din Fărău sunt cercetați de polițiștii din Alba pentru furt. Aceștia au sustras o casă de marcat, 10 grinzi de lemn și o ușă, 110 lei, un laptop respectiv o roată de car. 

Cercetată de poliţiştii Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru furt

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat o minoră ca persoană bănuită de comiterea unui furt din incinta unei societăţi comerciale.

La data de 26 iunie a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat o minoră de 14 ani din Gârbova, județul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unui furt sesizat poliţiei în cursul aceleiaşi zile.

Din cercetări a rezultat că, în data de 26.06.2018, pe timp de zi, profitând de neatenţia personalului societăţii, minora a sustras o sumă de 110 lei si a plecat.

Prejudiciul cauzat estimat la suma 110 lei a fost recuperat și restituit părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt .

Cercetat de poliţiştii Poliţiei Municipiului Blaj pentru furt calificat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au identificat un tânăr de 21 de ani ca persoană bănuită de comiterea unui furt din incinta unei gospodării din Cenade, județul Alba, faptă sesizată poliţiei în 31.01.2018.

La data de 26 iunie a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat pe un tânăr din București, de 21 de ani, ca persoană bănuită de comiterea unui furt din incinta unei gospodării din Cenade.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 01-31.01.2018 tânărul a pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în curtea unui imobil din satul Cenade, jud. Alba, de unde a sustras 10 grinzi de lemn, cu dimensiunile de 5 m lungime și o ușă a unei anexe gospodărești, prejudiciul cauzat fiind în valoare de aproximativ 2000 lei.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat si recuperarea prejudiciului cauzat .

Cercetați de poliţiştii Poliţiei Municipiului Sebeş pentru furt calificat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeș au identificat doi tineri de 19 si 22 de ani ca persoane bănuite de comiterea unui furt, din incinta unei societăţi comerciale din Sebeș, județul Alba, faptă sesizată poliţiei în cursul lunii iunie a.c.

La data de 26 iunie a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe doi tineri de 19 si 22 de ani ca persoane bănuite de comiterea unui furt din incinta unei societăţi comerciale din Sebeș, județul Alba, faptă sesizată poliţiei în cursul lunii iunie a.c.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 21/22.06.2018, în jurul orei 02.50, cei doi tineri, prin escaladarea gardului dinspre stradă au pătruns pe terasa unui local din Sebeș, iar de pe tejgheaua barului au sustras un laptop, în valoare de circa 1000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Cercetat de poliţiştii Poliţiei oraşului Cugir pentru furt

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Cugir au identificat un minor de 11 ani din Cugir, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, dintr-un autoturism, faptă sesizată poliţiei în cursul lunii iunie a.c.

La data de 26 iunie a.c., poliţiştii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei orașului Cugir l-au identificat pe un minor de 11 ani ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-un autoturism din Cugir, județul Alba, faptă sesizată poliţiei în cursul lunii iunie a.c.

Din cercetări a rezultat că, în ziua de 17.06.2018, minorul, profitând de neatenţia conducătorului auto, a sustras o casa de marcat, din autoturismul care era parcat în Piața 1 Mai din Cugir.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt si recuperarea prejudiciului cauzat.

Cercetat de poliţiştii Postului de Politie Fărău pentru furt

Poliţiştii din cadrul Postului de Politie Fărău au identificat un bărbat de 67 ani din Fărău, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, dintr-o grădină a unui imobil, faptă sesizată poliţiei în cursul aceleiaşi zile.

La data de 26 iunie a.c., poliţiştii Postului de Politie Fărău l-au identificat pe un bărbat de 67 ani din Fărău, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, dintr-o grădină a unui imobil, faptă sesizată poliţiei în cursul aceleiaşi zile.

Din cercetări a rezultat că, în ziua de 26.06.2018, bărbatul, profitând de neatenţia proprietarilor, a sustras o roata de car, din lemn, din gradina unui imobil din Fărău, in valoare de 100 lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat si restituit persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax