Connect with us
Publicitate

AIUD

Ce se mai fură prin Alba: Un hoț a sustras dintr-un magazin o pungă cu cârnați, țigări, energizante și o brichetă. Ce a pățit

Publicat

Un bărbat din Aiud a fost trimis în judecată pentru furt calificat, după ce a intrat într-un magazin Ciumbrud și a plecat cu mai multe produse. De asemenea, la câteva zile după ce a furat din magazin a intrat într-un alt imobil, însă nu a reușit să fure nimic. 

Acum, pentru faptele sale, bărbatul va fi judecat pentru furt calificat și tentativă de furt calificat. În data de 21 octombrie 2022, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

De asemenea, motivarea a fost făcută publică, fiind disponibilă pe rejust.ro.

”În actul de sesizare s-a reţinut că în noaptea de 15/16.02.2022, în intervalul orar 22:50 – 23:25, inculpatul a pătruns în incinta magazinului situat în localitatea Ciumbrud, prin forțarea ușii de acces din spatele depozitului, de unde a sustras suma de 300 RON, formată din bancnote de 1 leu, 50 de bani și 10 bani si mai multe produse alimentare, constând în o brichetă de culoare neagră, un pachet de ţigări marca Winchester, o pungă cu cârnaţi şi 3 doze de energizante Hell, fără a avea consimțământul persoanei vătămate, fiind reclamat un prejudiciu de 2000 RON.

În data de 29.01.2022 inculpatul cu intenția de a sustrage bunuri, a escaladat gardul imobilului situat în Ciumbrud, a forțat cu ajutorul unui corp contondent dur sistemul de închidere tip yală al unei uși de acces, iar la o altă ușă de acces tip termopan i-a spart geamul, după care a părăsit locul faptei fără a sustrage vreun bun care să prezinte o minimă valoare economică”, se arată în motivarea instanței.

Pentru faptele sale, acesta va fi judecat de către magistrații Judecătoriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax