Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce-și dorește în anul 2013, Nicolaie Moldovan, noul City Manager al municipiului Alba Iulia: Un oraș de care locuitorii să fie mândri

Publicat

Nicolaie Moldovan, noul city manager al municipiului Alba Iulia și-a propus ca în 2013 să continue proiectele de dezvoltare a zonei istorice din municipiul Alba Iulia. Moldovan este de câțiva ani omul din umbra tuturor proiectelor de restaurare și punere în valoare, pe bani erupeni, a Cetății Alba Carolina.

Până acum proiectele realizate de noul city manager al orașului și de echipa sa din cadrul Serviciului Programe au atras fonduri europene de peste 70 milioane de euro, bani investiți de municipalitate în reconstrucția și amenajarea traseelor din cetate. Iată ce își dorește Moldovan de la 2013:

Sper ca Anul Nou să aducă sănătate și bunăstare celor care locuiesc și își desfașoară activitatea în Alba Iulia. Colegilor din Primărie și Consiliu Local le doresc mai multă energie creativă, decizii înțelepte, transparente și rezultate apreciate de cetățeni. Colaboratorilor municipalității le urez să realizeze investiții si servicii de calitate, acompaniate de profituri rezonabile. Îmi doresc ca in 2013 Alba Iulia să fie un oras de care locuitorii săi să fie mândri, sa fie admirat de tot mai mulți turiști, să devină atractiv pentru investitorii care creează locuri de munca motivante și sigure. „

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. bumbu unde e?

    sâmbătă, 29.12.2012 at 00:27

    bumbu a abandonat corabia?

  2. savu

    sâmbătă, 29.12.2012 at 16:44

    cu ce folos pentru cetatenii cetatii ?… locuri de munca? nu ,doar pentru barurile deschise de slujitorii patronului de la primarie ! si tot asa …nu educatie ,nu sanatate , nu tu viitor…..bravo dom manager umil si obedient angajat al patri HOTILOR!!!

  3. Ovidiu

    sâmbătă, 29.12.2012 at 18:19

    Tot respectul pentru domnul Moldovan. Mai putin respect pentru domnul Hava, care cu aceasta ocazie poate sa plece in concediu. Oare aceasta funcie descoperita recent de edilii locali, nu intra in atributiile domnului primar?! La multi ani!

  4. mircea

    luni, 31.12.2012 at 15:03

    chiar, primaru ce dracu mai face ? se cearta cu rares in sedintelre de CL, sustinut de un secretar care habar nu are ce inseamna prevederile legii care …”au caracter minimal”..o fi facut dreptul la apelul de seara , sa-ti fie rusine dobitocule!!

    • dudu

      miercuri, 02.01.2013 at 01:25

      RARES BUGLEA nu are ce cauta ca si consilier local, ne face de rusine, nici un cetatean nu se poate identifica cu un ****** ca el !
      Mi a placut ideea cu „profituri rezonabile”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax