Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce spune Nicolae Ciucă, despre formarea unui ”bloc democratic” cu PSD. Declarații la școala de vară a tinerilor liberali

Publicat

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, la Neptun, referitor la realizarea unui „bloc democratic”, că în politică trebuie analizate toate opţiunile şi aleasă cea care asigură îndeplinirea obiectivului aprobat de forurile de conducere.

Totodată, liderul PNL a afirmat că nu vor fi demarate negocieri pentru viitorul partidului până când nu va fi găsit „rezultatul final al actualei radiografii” a partidului.

Principalele declarații ale președintelui PNL, Nicolae Ciucă

  • „S-a vorbit despre realizarea unui bloc democratic şi s-a vorbit că în secret se negociază o astfel de abordare politică.
  • Am declarat şi declar şi acum că atunci când un anumit lucru este cunoscut de două persoane, nu mai e secret. Deci secret este doar ce ştie un singur om.
  • Nu va demara nimeni nici un fel de negociere pentru viitorul partidului şi pentru ceea ce înseamnă anul electoral 2024 şi proiecţia de după 2024 până ce nu găsim rezultatul final al actualei radiografii a Partidului Naţional Liberal şi ceea ce putem să facem în continuare, pe formule politice care sunt cât se poate de normale.
  • S-au mai făcut şi se fac formule care pot să reprezinte abordarea anului electoral în deplinătatea identităţii Partidului Naţional Liberal prin noi înşine sau abordarea anului electoral într-un alt construct politic, ceea ce reprezintă o ipoteză în politică”.

Preşedintele PNL a subliniat că după analizarea opţiunilor, trebuie aleasă aceea care asigură îndeplinirea obiectivului partidului.

„Şi aici sunt convins că am asentimentul tuturor colegilor mei aflaţi aici pe primele rânduri, domnului prim-vicepreşedinte, domnului secretar general, domnilor vicepreşedinţi, preşedinţi de filială.

În politică trebuie să analizăm toate opţiunile şi să o alegem pe cea care ne asigură îndeplinirea obiectivului pe care ni-l dorim cu toţii, obiectiv care să fie dezbătut, discutat şi aprobat în forurile de conducere ale partidului.

Pentru că tot a venit vorba despre abordarea anului electoral 2024, Partidul Naţional Liberal are de toate.

Aşa cum spuneam, are istorie, are prezent. Tinerii Partidului Naţional Liberal şi-au propus minim 3.228 de reprezentanţi în structurile de conducere, structurile politice de conducere ale localităţilor din ţară.

Din perspectiva mea, mi-aş dori, dacă nu se poate unu, măcar doi, trei, patru, dar fraţilor, să fie pe merit, ca să fie pe merit”, a declarat Ciucă, la Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 15.09.2023 at 21:20

    Bloc democratic din care lipseşte cu desăvârşire democreţia. Cu Ciolacu şi Ciucă nu poate ieşi decât o mare ciulama şi aia fără nici un gust. Suntem pieduţi cu habarniştii ăştia.

  2. Gașca

    sâmbătă, 16.09.2023 at 08:39

    Nici facind blocuri de locuințe sau reactivind pe Petrov, nu mai aveți decit sansa desființării!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax