Connect with us
Publicitate

SPORT

Ce sunt numerele fierbinți la ruletă? (P)

Publicat

jocuri online numere norocoase sursa foto Canva.com
sursa foto: Canva.com

Mulți dintre cei care joacă la ruletă încearcă să găsească soluții care să le aducă câștiguri pe termen lung. Modulul matematic din spatele jocului de ruletă oferă un avantaj casei, astfel că cei mai mulți utilizatori sunt conștienți de acest lucru și încearcă să joace de distracție și să spere că vor avea noroc.

Există însă și oameni care caută strategii câștigătoare la ruletă, iar una pe care se bazează este cea a numerelor fierbinți.

Până să analizăm această strategie, hai să vedem ce înseamnă numerele fierbinți la ruletă. Ele sunt numerele care au ieșit la ultimele lansări ale bilei la ruletă. Fie că joci într-o locație terestră, fie că o faci online, vei vedea pe un ecran ultimele numere și îți vei face o idee dacă un număr a ieșit mai des.

Este important să conștientizezi un lucru. Chiar dacă un număr va ieși de mai multe ori într-un număr mic de lansări, asta nu înseamnă automat că situația se va repeta și în spin-urile următoare. Dacă numărul 32 a ieșit de 3 ori în ultimele 30 de lansări, asta nu înseamnă automat că există un tipar. La fel de bine poate să mai iasă de 2 ori în următoarele 20 și la fel de bine poate să nu mai iasă deloc. Ruletele electronice funcționează pe baza unui RNG, astfel că toate spin-urile sunt rolul hazardului și nu pot fi influențate.

Ține cont că nu există nicio dovadă matematică menită să ateste că pariurile pe numere fierbinți îți garantează câștiguri. Dacă totuși îți dorești să testezi această strategie, fă-o cu mize cât mai mici, așa cum sunt cele de la mesele de ruletă de la casino online. Ține o evidență a rezultatelor și încearcă să-ți dai seama dacă o poți aplica și pe bani reali.

Riscurile de a miza pe numerele fierbinți sunt însă destul de mari. Ai nevoie, în primul rând, de un buget care să îți ajungă pentru 37 de pariuri. Să spunem că mizezi pe numărul 8. Strategia pe care trebuie să o folosești este să efectuezi 37 de pariuri și să sper că bila se va opri la numărul 8 o dată sau, într-un caz și mai fericit, de două ori. După 37 de spin-uri este recomandat să părăsești masa indiferent de rezultat. Iar dacă ai fost norocos și s-a oprit de 2 ori pe numărul 8, oprește-te chiar dacă au trecut mai puține spin-uri decât cele 37.

YouTube video

Martingale, un alt sistem popular

Poate cel mai popular sistem încercat la ruletă este Martingale. Este vorba despre un sistem cu progresie, în care vei dubla miza după fiecare pariu pierdut pe selecțiile cu cotă 2, cum ar fi cele pe culoare sau par/impar. Să spunem că mizezi 10 RON pe un număr par.

– Dacă pariul este necâștigător, următoarea ta miză va fi de 20 RON.

– Dacă și de data asta va fi necâștigător, miza va fi de 40 RON.

Vei continua așa până când vei câștiga și vei porni de la capăt cu miza de 10 RON. Această strategie include riscuri foarte mari, având în vedere că poți avea o serie lungă de pariuri necâștigătoare și fie se termină bankroll-ul, fie poți depăși limita de pariere de la masă.

YouTube video

Ține minte că nu este nimic neobișnuit ca bila să se oprească de 8 ori la rând pe impar, având în vedere că hazardul stabilește rezultatul. În același timp, verifică și care sunt mizele maxime ce pot fi mizate la o masă de ruletă. Asta deoarece poți ajunge în situația în care să nu mai poți să dublezi miza deoarece ai atins-o pe cea maximă. Și nu uita nicicând regula de aur: Joacă mereu responsabil, doar pentru distracție! Câștigurile, când apar, sunt binevenite, însă nu trebuie urmărite.

Sursa foto: canva.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax