Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Ce trebuie să faci dacă vrei să studiezi într-o altă țară: Zilele Erasmus la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Publicat

Timp de trei zile, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se va organiza Târgul Erasmus. Mai exact studenții universității vor putea afla mai multe detalii despre ceea ce înseamna viața de student Eramus, dar și ce oportunități pot avea dacă merg la studiu într-o altă țară. 

Evenimentul este destinat studenților UAB interesați să cunoască mai multe informații despre oportunitățile de studiu sau practică pe care UAB le oferă prin intermediul programului Erasmus+.

Târgul Erasmus+ al UAB se desfășoară în curtea principală a universității, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-14:00.

Pe parcursul celor cinci zile, în cortul expozițional veți întâlni consilierii Erasmus+ ai Universității, cât și studenții voluntari ai Centrului și studenți ai Erasmus Student Network Alba Iulia.

Aceștia vor oferi informații cu privire la cele peste 200 de universități partenere în cadrul programului Erasmus+, cu privire la companiile la care studenții pot efectua stagii de practică, de asemenea cu privire la bugetul alocat pentru fiecare acțiune în parte și la selecția candidaților.

Pe lângă expoziția permanentă din timpul săptămânii, vor mai fi susținute prezentări de către mai multe companii și organizații studențești.

În cadrul târgului Erasmus+ al UAB se vor desfășura și alte două evenimente: Photo Contest și Tombolă, ambele cu extragere de premii deosebite.

Regulament Erasmus UAB Photo Contest

Tombola: Vino la Cortul Erasmus în perioada 14-18 Martie 2022, interval orar 10.00-14.00 și scrie-ți numele pe un bilețel pe care apoi îl introduci în urnă.

Vineri, în ultima zi de târg, la ora 14.00, haide la Cortul Erasmus pentru extragerea celor 5 câștigători (premiile sunt 5 genți de laptop inscripționate Erasmus+).

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax