Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce trebuie să știți despre televizoarele Samsung ale anului 2021

Publicat

Samsung este unul dintre cei mai de succes producători de televizoare din lume, dar asta nu face ca alegerea unui TV Samsung să fie ușoară.

Marca sud-coreeană oferă o gamă largă de televizoare diferite, etichetându-și toate modelele cu coduri de produs alungite și aparent aleatorii, care îi pot pune în încurcătură chiar și pe cei mai pricepuți dintre consumatori.

În comparație cu nume de produse atrăgătoare, precum Samsung Galaxy S20 și Samsung Galaxy Book S, un TV Samsung UE65RU7470UXXU nu este tocmai ușor de înțeles.

De obicei, Samsung își anunță viitoarele televizoare emblematice în cadrul conferinței anuale CES din Las Vegas. Apoi durează câteva luni până când acestea apar efectiv în magazine, perioada de lansare obișnuită fiind între martie și mai. În acest articol, analizăm fiecare dintre gamele actuale de TV Smart Samsung pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă.

Samsung a lansat o gamă variată de televizoare cu capacitate 4K în 2021, care oferă tehnologie de top pentru pasionații de filme, sport și jocuri deopotrivă. Peste o duzină de televizoare vor fi lansate în restul anului, oferind 8K și 4K Neo QLED, Ultra HD QLED, LCD-uri, plus noi iterații ale The Wall și The Frame.

TV Samsung 2021: Tehnologia

Deci, ce este nou? În primul rând, vine procesorul Neo Quantum de la Samsung, pe care îl veți găsi în funcțiune la toate modelele cu un „N” în denumire. Oferind o reglare superioară a intensității luminoase și a direcției de alimentare pentru a spori luminozitatea, un senzor de lumină integrat funcționează, de asemenea, pentru a ajusta imaginile în funcție de lumina ambientală. Noul procesor utilizează, de asemenea, „Multi-Intelligence Deep Learning” pentru a mări imaginile specifice conținutului redat.

Este de remarcat, de asemenea, includerea mult mai amplă a OTS (Object-Tracking Sound), prin care sunetul urmărește obiectele în mișcare de pe ecran pentru a crea un efect de sunet surround. Pentru gamerii de ultimă generație, gama Samsung 2021 vă va mulțumi, deoarece toate modelele începând cu Q70A suportă 4K la 120Hz, VRR (Nvidia G-Sync și AMD FreeSync Premium Pro) și ALLM.

Acest lucru ne aduce la tehnologia microLED de la Samsung, disponibilă în sfârșit pentru muritorii de rând. Poate. Asemănător cu OLED prin faptul că folosește, de asemenea, pixeli autoemisivi pentru a oferi un contrast incredibil, microLED excelează OLED prin faptul că poate, de asemenea, să crească luminozitatea până la (conform Samsung) aproximativ 2000 de nits.

TV Samsung 2021: Modelele

Efortul micoLED din acest an vine sub forma modelului The Wall reimaginat de Samsung. Inițial disponibil în versiuni de 88, 99, 110 inch pentru 2021, tocmai a fost anunțată o opțiune de 76 de inch. Cu toate acestea, este atât de scump încât prețul nu este listat și trebuie să aranjați un apel cu Samsung pentru a discuta posibilitatea de a cumpăra unul. Alături de The Wall se alătură cea mai recentă variantă a super-slimului The Frame de la Samsung. Disponibil acum în dimensiuni de ecran de 32, 43, 75 de inch, acesta este un televizor de calitate 4K QLED căruia i s-a aplicat tratamentul de galerie de artă.

Departe de specialități, ne îndreptăm spre gama MiniLED Neo QLED de la Samsung, începând cu un trio de opțiuni 8K. În fruntea trio-ului de aici se află QN900A („N” denotă Neo, „A” denotă 2021). Disponibil în dimensiuni de 65, 75 și 85 de inch, acest rege al 8K este binecuvântat cu un ecran Infinity Screen edge-to-edge și cu toată tehnologia menționată mai sus.

Sub acestea, în ierarhia UHD, se află un cvartet de Neo QLED MiniLED 4K, condus de QN95A. Dispunând de toate rafinamentele tehnologice ale fraților lor 8K și oferite într-o gamă de dimensiuni în funcție de model. Ieșind din sfera MiniLED și renunțând la „Neo” din denumire, Q60A, Q70A și Q80A sunt QLED-uri 4K de top care promit o calitate a imaginii de primă clasă, fiecare dintre ele cu suport pentru jocuri de ultimă generație și sisteme de sunet OTS (sau OTS Lite).

În cele din urmă, ajungem la cele mai recente LCD-uri de la Samsung. Se știu puține lucruri până acum, în special în ceea ce privește prețurile, însă se spune că acestea oferă o experiență simulată 4K la 120 Hz de pe un panou de 60 Hz, folosind tehnologia Samsung Motion Xcelerator Turbo. Fiecare dintre ele oferă, de asemenea, OTS.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    duminică, 21.11.2021 at 10:47

    Toate Modele-LE Noi de televizoare ” Samsung ” sunt prezentate f. Foarte AMANUNTIT: Tehhologia ” , ” Modelele „, InsaFARA pretul LOR de VANZARE !!!!!! Gelu Stoian.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax