Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra o mașină de spălat vase (P)

Publicat

Fie că vă renovați bucătăria, alegeți aparate pentru o casă nouă sau pur și simplu vă modernizați mașina de spălat vase de la un model mai vechi, vă putem ajuta să găsiți mașina de spălat vase perfectă.

Folosiți acest articol pentru a explora modelele și finisajele mașinilor de spălat vase, pentru a descoperi ce determină cât de silențios funcționează o mașină de spălat vase și pentru a afla despre caracteristicile care fac ca vasele să iasă strălucitoare.

Un prim pas bun este să vă gândiți la modul în care veți utiliza mașina de spălat vase. Cât de des veți folosi mașina de spălat vase? Ați dori să aveți posibilitatea de a folosi mai des încărcături mai mici?

Aveți oale, tigăi și vase de copt mari care trebuie spălate în mod regulat? Cât de important este factorul zgomot? Pe măsură ce citiți acest articol, notați modelele și caracteristicile care contează cel mai mult pentru dumneavoastră.

Cei mai mulți oameni care caută o mașină de spălat vase nouă au nevoie de un model încorporabil standard. Mașinile de spălat vase încorporabile au laturile nefinisate și sunt concepute pentru a fi instalate sub un blat. Multe mașini de spălat vase încorporabile au un design cu cuvă înaltă, care oferă mai mult spațiu interior pentru încărcături mai mari și articole înalte, cum ar fi tăvile de prăjituri și platourile.

Dacă aveți o bucătărie mai mică sau aveți nevoie de o mașină de spălat vase pentru un birou sau o a doua zonă din casă, cum ar fi o zonă de bar sau o a doua bucătărie, sunt disponibile și mașini de spălat încastrate compacte.

Unele blaturi au o înălțime mai mică din cauza podelei noi așezate peste podeaua veche sau a accesibilității pentru persoanele cu handicap. În acest caz, căutați o mașină de spălat vase conformă cu ADA pentru o potrivire corectă.

Dacă nu aveți un loc pentru o mașină de spălat vase încorporată, modelele portabile și de blat sunt o opțiune bună. Acestea se conectează cu ușurință la un robinet de bucătărie. Și majoritatea celor portabile stau pe patru roți, astfel încât le puteți rostogoli din drum atunci când spălarea vaselor este completă.

Atunci când cumpărați o mașină de spălat vase nouă, gândiți-vă la modul în care aceasta se va potrivi cu stilul și designul bucătăriei dvs.

Finisajele, mânerele și panourile de control au un impact mare asupra modului în care va arăta noua dumneavoastră mașină de spălat vase.

Există multe finisaje disponibile pentru a vă asigura că noua mașină de spălat vase se potrivește cu aparatele și decorul bucătăriei dvs. existente. Alegeți dintre finisajele negru, negru inoxidabil, alb, off-white (alb-închis), oțel inoxidabil sau cu aspect inoxidabil.

Finisajele din oțel inoxidabil și cele cu aspect inoxidabil oferă ambele un aspect frumos și modern, dar există câteva diferențe importante. Oțelul inoxidabil adevărat nu este, de obicei, magnetic și tinde să acumuleze ușor amprentele digitale. Pe de altă parte, finisajele cu aspect de inox sunt magnetice, mai rezistente la amprente și foarte ușor de curățat.

Panoul de control va fi fie amplasat în partea din față a mașinii de spălat vase (semi-încorporabilă), fie ascuns pe marginea superioară a ușii (complet încorporabilă), astfel încât să nu îl puteți vedea atunci când ușa este închisă.

Panourile de control ascunse oferă un aspect curat și țin butoanele departe de îndemână, un avantaj util dacă aveți copii mici care adoră să apese pe butoane.

Cu panourile de control ascunse, este posibil să nu știți în ce stadiu se află mașina de spălat vase Bosch în timpul ciclului de curățare, așa că, dacă această caracteristică este importantă pentru dvs. căutați mașini de spălat vase care au un afișaj cu timp de menținere.

Unele mașini de spălat vase luminează cu un fascicul de lumină pe podea pentru a vă anunța că mașina de spălat vase este încă în funcțiune sau când a terminat, în funcție de model.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax