Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce trebuie verificat înainte de a crea un cont la o casă de pariuri online? (P)

Publicat

Când te alături unei noi case de pariuri online, este un moment interesant pe care de abia aștepți să îl începi. Cu toate acestea, înainte de a a-ți crea un cont la o casă de pariuri online, trebuie să verifici câteva lucruri.

Cod promoțional pentru bonusuri exclusive

Poate cel mai important lucru pe care trebuie să-l ai în vedere înainte de a-ți crea un cont la o casă de pariuri online sunt bonusurile. Majoritatea caselor de pariuri online bune îți vor oferi un anumit bonos, dar dacă dorești să obții cea mai ridicată valoare a bonusului, poți utiliza un cod promoțional.

Folosirea unui cod promoțional îți va permite adesea să revendici un bonus superior celui oferit de către casa de pariuri online, dar trebuie să utilizezi codul atunci când îți creezi contul. Cod Promoţional Unibet este un exemplu bun.

Adăugarea acestuia în câmpul corespunzător în timpul înregistrării vă poate oferi un bonus superior. Poți găsi și alte oferte grozave pentru case de pariuri online la JohnnyBet și, folosind multitudinea de coduri bonus disponibile pe site-ul JohnnyBet, poți fi sigur că primești cel mai bun bonus pentru depunerea ta.

Când profiți de un cod promoțional, trebuie să citești întotdeauna termenii și condițiile casei de pariuri respective înainte de a face prima depunere și de a plasa un pariu. Adesea, vei putea solicita fondurile de bonus numai dacă ai îndeplinit anumite criterii.

Aceastea ar putea fi plasarea unuia sau a mai multor pariuri pe cote specificate, de exemplu. Trebuie să citești pe deplin termenii și condițiile înainte de a face primul pariu, deoarece nu dorești să aștepți ca bonusul să fie creditat în contul tău al casei de pariuri în cazuă, pentru că altfel va fi neplăcut să aștepți să primești bonusul iar apoi să realizezi că de fapt nu ai îndeplinit toate criteriile.

Siguranță, licență și încredere

Revendicarea unui bonus generos este întotdeauna plină de satisfacții, dar înainte de a o face, verifică informațiile de licență ale casei de pariuri online.

O casă de pariuri online trebuie să aibă licența necesară pentru a funcționa, cu excepția cazului în care țara nu are reglementări care să le împiedice să-și ofere serviciile. Chiar dacă utilizezi legal o casă de pariuri offshore, ar trebui să verifici întotdeauna pentru a vedea dacă, casa de pariuri este complet licențiată în țara principală în care operează.

Nu trece cu vederea acest pas, deoarece nu dorești să depui fonduri doar pentru a afla mai târziu că nu poți retrage bani deoarece casa de pariuri online nu este legală în țara ta.

Când vine vorba de a face depuneri și retrageri, este posibil să ai în minte o metodă pe care dorești să o utilizezi pentru alte achiziții online.

Alegerea metodelor de depunere este unul dintre lucrurile pe care trebuie să le verifici înainte de a-ți crea un cont la o casă de pariuri online.

Poți să răsfoiești metodele de plată disponibile și să vezi dacă există vreuna pe care dorești să le utilizezi. Majoritatea caselor de pariuri online de top vor avea aceleași metode disponibile, cardurile de credit/debit, Neteller, Skrill, PayPal, Paysafecard, Google Pay, Apple Pay, transfer bancar și criptomoneda fiind cele mai populare.

Dacă nu ești hotărât ce casă de pariuri online să utilizezi, îți recomandăm să citești recenziile online și să verifici evaluările utilizatorilor. Când citești recenzii online, vei obține o imagine de ansamblu bună asupra casei de pariuri online și exact ceea ce au de oferit.

Evaluările de la persoanele care au folosit casa de pariuri sunt, de asemenea, un ghid bun. Evident, cu cât ratingul este mai mare, cu atât calitatea este mai bună, dar trebuie să iei în considerare numărul total de ratinguri.

Dacă o casă de pariuri online a primit doar 3 evaluări și toate sunt excelente, acesta poate să nu fie un bun indiciu al calității casei de pariuri sportive.

Ar trebui să cauți case de pariuri sportive online care au cel puțin 100 de evaluări pentru a îți face o idee bună la ce să te aștepți.

Piața de pariuri și suport

Trebuie să verifici întotdeauna oferta piețelor de sport și de pariuri înainte de a te alătura unei case de pariuri online. Aceasta include toate sporturile pe care ai dori să pariezi și piețele de pariuri din acele sporturi.

Dacă dorești să pariezi pe fotbal, nu numai că ar trebui să verifici alegerea piețelor de pariuri pentru jocuri, ci și selecția ligilor și a competițiilor. De exemplu, dacă dorești să pariezi pe Cupa Mondială, ar trebui să verifici dacă această ligă este oferită de casa de pariuri înainte de a vă crea contul.

Pariurile live sunt un alt aspect important de luat în considerare. Cunoscut și ca pariuri în joc, pariurile live îți permit să pariezi pe un joc în timpul acțiunii. În ultimul timp, acestea au devenit extrem de populare.

Dacă casa de pariuri online pe care o iei în considerare nu oferă pariuri live, cel mai bine este să cauți în altă parte.

În cele din urmă, trebuie să verifici întotdeauna opțiunile de asistență pentru clienți înainte de a îți crea un cont la o casă de pariuri online. Dacă ceva nu merge, va trebui să vorbești cu echipa de asistență și vei dori să fii asigurat că te va ajuta. Este recomandat să contactezi echipa de asistență pentru clienți înainte de a te alătura.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax