Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cea mai importantă competiție de șah din 2023 se ține la Sebeș. În jur de 300 de șahiști sunt așteptați la Campionatul Național

Publicat

Luna februarie va fi marcată la Sebeș prin desfășurarea celei mai mari competiții de șah, la nivel național. este vorba despre Campionatele Naționale de șah 2023, la seniori și amatori.

În jur de 300 de șahiști sunt așteptați să ia parte la evenimentul sportiv. Anunțul a fost făcut de reprezentații Primăriei Sebeș, într-un comunicat de presă. 

„Cei mai buni șahiști ai României revin la Sebeș pentru a participa la cea mai importantă competiție națională șahistă a anului 2023” anunță primarul Dorin Nistor.

Federația Română de Șah a anunțat organizarea la Sebeș, în perioada 18-26 februarie 2023, a Campionatelor Naționale de seniori, senioare și amatori la șah, turnee care vor reuni la start circa 300 de participanți. Competiția va fi găzduită de Hotelul Leu de Aur, locație în care s-au desfășurat în condiții foarte bune și alte competiții de anvergură în 2022 – Openul Internațional al României la șah și Campionatele Naționale de șah rapid și blitz pe echipe – ceea ce a contribuit decisiv la decizia Federației Române de Șah.

„Suntem onorați că municipiul Sebeș va fi gazda competiției și suntem convinși că astfel de evenimente vor atrage un număr mare de tineri din municipiul nostru spre sportul minții” este mesajul primarului Dorin Nistor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax